Turgrupper

Her finner du en oversikt over turgruppene våre. Nærmere beskrivelser finner du ved å følge lenke under den enkelte gruppe.

Barn på ski
Barn på ski Foto: Hallgrim Rogn

Barnas Turlag

Barnas Turlag er for deg fra 0 - 12 år. Sammen med foresatte kan du delta på et utall turer og arrangementer gjennom året. Vi har Barnas Turlag i Røyken & Hurum, Lier, Drammen, Sande, Eiker, Modum og Geilo. Se nærmere info her!

Påsketur på Hardangervidda.
Påsketur på Hardangervidda. Foto: Heidi Helgaker Johansen

DNT ung Drammen

Vi er DNT Drammen og Omegns tilbud til medlemmer mellom 13 og 30 år. Vi tilbyr HELT EKTE opplevelser i vårt nærområde, og håper nettopp DU blir med oss på tur! Les mer her!

På Trolltunga
På Trolltunga Foto: Pernille Rød Larsen

DNT Fjellsport Drammen

Foto: Svein Erik Wilthil

Gyldenløve Kajakklubb

Fjellsportgruppa er for deg med spesiell forkjærlighet for friluftsliv i fjellet. De fleste turene blir lagt til våre praktfulle fjellområder, men også de nære skogsområdene blir besøkt i løpet av året.
Se nærmere informasjon om Fjellsportgruppa her!

Gyldenløve Kajakklubb er DNT Drammen og Omegns egen kajakklubb, oppkalt etter klubbhuset på Strømsø i Drammen. Klubben disponerer egne kajakker, har et mangfoldig turprogram, holder kurs og leier ut kajakker og kajakkplasser til medlemmer. Medlemskap i klubben forutsetter medlemskap i DNT Drammen og Omegn.
Se nærmere info om klubben her!

Høstvandring på Tretjernsåsen
Høstvandring på Tretjernsåsen Foto: Arild Halvorsen

DNT senior Drammen

Turer i nærmiljøet rundt Drammen hver mandag på dagtid i sommerhalvåret.
Se nærmere informasjon her!

Rast på Surtvarden
Rast på Surtvarden Foto: Tore Haare

Ut på tur-gruppene

Ut på tur-gruppene går fottur på dagtid på hverdager. Ut på tur-gruppe finnes i Lier, Drammen, Eiker, Modum/Sigdal, Røyken & Hurum og Sande. Se nærmere info her!

Fellestur.
Fellestur. Foto: Ellen K. Næsje

Flerdagsturene

Flerdagsturene går over en helg eller flere dager, til fots om sommeren og på ski om vinteren. Som regel overnatting på turisthytter. To turledere loser turfølget trygt.