Topptur på torget

Midt på Bragernes Torg arranger DNT Drammen og Omegn eit stort familiearrangement for både dem som har deltatt på turen, og dem som ikkje har deltatt. Arrangementet er gratis, og vi håper mange vil tilbringar en time eller to på torget for å oppleve folkelivet, delta på morosame aktivitetar for store og små, eller i påvente på nokon kjære som er venta i mål etter ein lang tur.

På torget finner du klatretårn, der DNT Drammen og Omegn frivillige med topptau-kort vil sikre barna som ønsker å klatre. DNT Vil også stille med natursti for familien, leiker, spikking og mykje moro.

Bergans stiller med sin egen elektriske sybil og stand for å reparere slitt utsyr og bekledning. Her kan du ta med jakka, buksa, skjorta, sekken eller annet som har sett sine betre dagar. Profesjonelle hjelpare frå Bergans vil reparere hull, rifter, bytte glidelås og mykje meir. Alle merker vil blir mottatt, og du trenger ikkje å vente der medan tøyet blir reparert. Miljøvett er fett!

Turbutikken flytter ut frå Nedre Storgata til Bragernes torg for ein hyggeleg prat og moglegheit for sal av merkevarer til ein god pris. Aclima bidrar med sin ekspertise på, og saman kan ein få gode råd til kordan ein bør kle seg, kva ein verkeleg trenger for å få ein fin turopplevelse på din draumetur.

Det blir satt opp stoler og bord, med sal av vaflar og drikke til alle som ønsker. Topptur på Torget er åpent og gratis for alle, og vi håper du og dine tar turen mellom kl 11.00 og 17.00.