TOPP3TUREN/TOPP7TUREN
- i år i nytt format

Årets Topptur blir avlyst i sin opprinnelig form. 
Det vil ikke bli noe turarrangement lørdag 19. september. 
I stedet blir det en ny vri i år, hvor vi har en turperiode over 20 dager - 01. til 20. september. 

Finnemarka i september er nydelig, og i perioden 01. - 20. september inviterer vi alle til å gå Topp3turen eller Topp7turen sammen med oss, men allikevel på egenhånd. 

Løypene er de samme som tidligere, med samme lengde, startsted og topper. 
Man kan gå Topp3turen eller Topp7turen.  

For å bli med, må du melde deg på hos oss. Deretter får du tildelt et startkort i Turbutikken vår (f.o.m. 31. august). 
Startkortet koster kr. 100,-.
​​​​​​​
Du må selv stå for transport fra start/mål. 

I den oppsatte perioden vil vi henge ut poster på hver topp, hvor man finner en kode. Denne må noteres manuelt på startkortet.

Slik funger høstens arrangement: Du må melde deg på via linken over for å få registrert deltagelsen og for å være med i trekningen av premier. Alle som er påmeldt og kommer innom turbutikken får deltagerpremie. Når du er påmeldt kan du komme innom turbutikken for å hente startkortet og deltagerpremien. Startkortet kan hentes fra og med 31. august. Du må selv stå for transport fra start/mål. Som alternativ for det fysiske startkortet kan du velge på bruke appen DNTSjekkUT.  

Vi vil trekke ut noen vinnere blant de som kjøper startkortet, som er med i trekningen av flotte friluftsprodukter og gavekort i Turbutikken vår. Vi trekker også ut premier blant dei som bruker #Topp7turen på Instagram og merker bilde med @DNTDrammen Alle som er påmeldt og kommer innom turbutikken får deltagerpremie. 

Alle som allerede har kjøpt billett til arrangementet 19. september vil få refundert billettbeløpet, og de vil bli kontakte per mail av oss.

Bli med på den samme, men allikevel litt annerledes topptur i år!  ​​​​​​​Sponsorer

Samarbeidsaktører rundt sikkerheten under arrangementet