Praktisk informasjon

Hvordan blir Topp7Turen for meg som er påmeldt? 
1.) Oppmøte på Bragernes Torg for registrering og henting av starkort mellom 07.00 og 09.00 
2.) Vi har busstransport fra torget til Bjørkedokk. Startkortet/klippekortet må fremvises for å få sitte på med bussen. Bussene går fra Sankt Olavs gate, et kvartal vest for torget
3.) Fra Bjørkedokk går turen gjennom på smale og breie stier, i vått og tørt terreng. Løypen er merket med Toppturen-skilt hele veien. Det er ingen turleder på denne turen, men spørr gjerne en av de andre deltagerene om du er usikker på veien. 
4.) Målgang er på Bragernes Torg, hvor vi også arrangerer ToppTur på Torget. Her er det innregistrering av alle som har gått turen. 
5.) Nyt godfølelsen av å ha gått over syv av Drammens vakreste topper på en dag.  

Hvordan blir Topp3Turen for meg som er påmeldt? 
1.) Oppmøte på Bragernes Torg for registrering og henting av starkort mellom 08.30 og 10.00 
2.) Vi har busstransport fra torget til Eiksetra i Lier. Startkortet/klippekortet må fremvises for å få sitte på med bussen. Bussene går fra Sankt Olavs gate, et kvartal vest for torget
3.) Fra Eiksetra går turen gjennom på smale og breie stier, i vått og tørt terreng. Løypen er merket med Toppturen-skilt hele veien. Det er ingen turleder på denne turen, men spørr gjerne en av de andre deltagerene om du er usikker på veien. 
4.) Målgang er på Bragernes Torg, hvor vi også arrangerer ToppTur på Torget. Her er det innregistrering av alle som har gått turen. 
5.) Nyt godfølelsen av å ha gått over tre av Drammens vakreste topper på en dag.