VIKTIG INFORMASJON FOR LEIE OG BRUK AV VÅRE hytteR     

Sett deg godt inn i hygiene og vaskerutiner før du tar hytta i bruk
Sett deg godt inn i hygiene og vaskerutiner før du tar hytta i bruk

I forbindelse med Covid-19-pandemien, er det behov for tilpasninger i vårt hyttetilbud. For deg som hyttegjest vil tilbudet oppleves mye likt på det du er vant med fra tidligere. Likevel er det noen endringer som du må sette deg inn, i tillegg til de siste anbefalinger fra FHI.


LES DETTE: 

  • All bruk av våre hytter må bestilles på forhånd.
        - Dagsbesøk og uanmeldt overnatting er ikke tillatt. 
        - På selvbetjente hytter er det lov å gå rett inn/ut for matforsyning, men det er ikke lov å spise eller oppholde seg inne på
           hytta så fremt man ikke har bestilt der. Vask/sprit hendene før og etter du har tatt på varene. Ta kun på de matvarene du
           skal ha.

     
  • Frem til 01. mai 2021 leies alle våre selv- og ubetjente hytter ut i sin helhet til en fast døgnpris.
    Det er kun DNT-medlemmer som kan forhåndsbestille hyttene våre.
    Så fremt man ikke er i samme kohort til vanlig, skal man holde minimum 1m avstand på hyttene. 
    ​​​​​​​
  • Du må ha med sovepose/lakenpose og putevar eller sengetøy! Dette må være nyvasket på 60 grader.  

  • Du skal ikke besøke våre hytter om du har symptomer på luftsveisinfeksjon, selv milde symptomer. 

  • Sett deg godt inn i informasjon som henger på hytta du besøker, før du tar den i bruk.

  • Håndhygiene er viktig! Ta med våtservietter, såpe og antibac.

  • Søppel skal du ta med hjem. Husk søppelposer.



PÅ HYTTA:

•    Kjøkken: bruk kjøkkenpapir. Oppvask av dekketøy og bestikk vaskes med oppvasksåpe og varmtvann. 
      Hell kokende vann over oppvasken til slutt og la den lufttørke. Rengjør vaskevannsfat med kokende vann eller
      la den stå i 10 min med klorinvann og skyll etterpå. 

•    Rengjør kjøkkenet, inkludert oppvaskbørsten, med klorvann eller såpevann. Vask kjøkkenet før du vasker andre områder.

•    Spisebord vaskes med såpe og vann etter bruk.

•    Utvask ved avreise: vask  kjøkken, alle berøringsflater, toalett og gulv grundig. Legg gulvfille i klorvann i 10 min etter bruk og
      heng opp til tørk.

•    Klorvann blandes i følgende forhold: 1.25 dl klor til 5 liter vann, 2,5dl klor til 101l vann

•    Gjester tar med søppel hjem. Vask søppelbøtta utenpå ved synlig søl.