10-årsjubileum!

Topp7Turen er et av DNT Drammen og Omegns største arrangement. 25. mai 2019 arrangerer DNTD turen for 10. gang, og mange velger å delta hvert år. De siste åra har over 1000 mennesker valgt å gå enten Topp7Turen eller Topp3Turen. 


Arrangementet starter ved registrering på Bragernes Torg. Derifra er det satt opp gratis buss for alle med billett til start på Bjørkedokk (Topp7Turen) eller Eiksetra i Lier (Topp3Turen). Noen velger å gå turen som en lang og krevende treningstur, andre velger å ta med venner, kjære, barn eller kjæreste for å vandre gjennom Drammens vakre nærtur-område. Uansett om du går turen alene eller sammen med noen du er glad i håper vi at du får en dag fyllt av mestring, og spektakulære utsikter i trygge omgivelser rundt andre mennesker. På Bragernes Torg arrangerer vi familiearrangementet ToppTur på Torget. Her er det musikk, leker, klatrevegg og andre moro aktiviteter for store og små. Vi håper at de som ikke har anledning til å gå Topp7- eller Topp3Turen velger å ta turen hit for å se på livet, treffe mennesker og delta på aktiviteter.


ToppTur på Torget
Turen starter og slutter på Bragernes Torg. Her fyller vi sentrum med musikk, aktiviteter for store og små, mat og sitteplasser. Ta turen med de minste hit for å oppleve livet, lytte til musikk, og la barna prøve seg i klatreveggen. 
Bergans vil arrangere gratis reparasjon av turtøy. Ta med en slitt jakke eller bukse, for å få hjelp til å bytte glidelås, reparere rifter eller hull m.m. Aktiviteter og reparasjon av tøy er helt gratis for alle, både deltagere på turen og de som kun kommer for Topptur på Torget.