tre og syv topper fra 2010 

Topp7Turen er et av DNT Drammen og Omegns største arrangement. 06. juni 2020 arrangerer DNTD turen for 11. gang, og mange velger å delta hvert år. De siste årene har ca 1100 mennesker valgt å gå enten Topp7Turen eller Topp3Turen. 


Arrangementet starter ved registrering på Nedre Storgate 10 (ved Turbutikken). Derifra er det satt opp gratis buss for alle med billett til start på Bjørkedokk (Topp7Turen) eller Eiksetra i Lier (Topp3Turen). Noen velger å gå turen som en lang og krevende treningstur, andre velger å ta med venner, kjære, barn eller kjæreste for å vandre gjennom Drammens vakre nærtur-område i sitt eget temp. Uansett om du går turen alene eller sammen med noen du er glad i håper vi at du får en tur fyllt av mestring og spektakulære utsikter i trygge omgivelser omgitt av turglade mennesker. På Bragernes Torg arrangerer vi familiearrangementet ToppTur på Torget. Her er det musikk, leker, klatrevegg og andre morosame aktiviteter for store og små. Vi håper at de som ikke har anledning til å gå Topp7- eller Topp3Turen velger å ta turen hit for å se på livet, treffe mennesker og delta på aktiviteter.

ToppTur på Torget
Turen starter og slutter på Bragernes Torg. Her fyller vi sentrum med musikk, aktiviteter for store og små, mat og sitteplasser. Ta turen med de minste hit for å oppleve livet, lytte til musikk og la barna prøve seg i klatreveggen. 
Bergans vil arrangere gratis reparasjon av turtøy. Ta med en slitt jakke eller bukse, for å få hjelp til å bytte glidelås, reparere rifter eller hull m.m. Aktiviteter og reparasjon av tøy er helt gratis for alle, både deltagere på turen og de som kun kommer for Topptur på Torget.