om DNT Drammen OG OMEGN

DNT Drammen og Omegn (DNTD) er en av 57 selvstendige medlemsforeninger i Den Norske Turistforening (DNT).
Vi arbeider for å legge forholdene til rette for aktivt friluftsliv i nærmiljø, skog og fjell gjennom hele året.  Foreningen ble stiftet i 1888 som Drammens og Oplands Turistforening (DOT). I 2014 skiftet vi navn til DNT Drammen og Omegn, og vi er en av landets eldste og største turistforeninger med medlemmer fra Hurumlandet i sør til Nore og Uvdal og Geilo i nord.

Administrasjonen

I DNT Drammen og Omegn er vi 11 ansatte som holder til i Storgata 10.

Spørsmål? Her får du tak i oss.

Her finner du oversikt over organisasjonen.

Lær mer om vår lange historie.

Våre partnere

Vi har mange gode partnere som gjør vår aktivitet mulig.

Årsmøte

Det avholdes årsmøte hvert år. Relevante dokumenter ligger her.

Personvernerklæring

Her finner du DNT sin oppdaterte versjon av 28.06.18

DNTD merker og vedlikeholder over 1000 km turløyper og driver mange turisthytter i skogen, ved sjøen og på fjellet.
Foreningen arrangerer turer/aktiviteter for alle aldersgrupper.
Vi jobber med å inkludere alle samfunnsgrupper i tilbudet vårt. Vi har også egen kajakklubb – Gyldenløve Kajakklubb.
I gågata i Drammen (Nedre Storgt. 10) finner du vårt Tursenter, samt administrasjon og møtelokaler.

Vårt friluftslivstilbud bygger på STIEN
Spennende - Troverdig - Inkluderende - Enkelt - Naturvennlig