Medlemskap i Gyldenløve Kajakklubb

For å bli medlem i Gyldenløve Kajakklubb må du være medlem i DNT Drammen og Omegn, ha betalt medlemskontingenten, være 16 år eller eldre og ha NPF våttkort med introduksjons-, grunnkurs eller tilsvarende kurs. Gyldenløve Kajakklubb har ingen egen kontingent utover at du må være medlem i DNT Drammen og Omegn. Vi anbefaler alle å investere i et grunnkurs.

Er du ikke medlem i DNT Drammen og Omegn, trykk på knappen - Bil Medlem-  oppe til høyre for å melde deg inn.

Du må også huske å melde deg inn i Gyldenløve Kajakklubb. Fyll inn informajonsfeltene i e-posten under, så kontakter vi deg.

Ønsker du  å bli medlem send en e-post til: Ja, jeg ønsker å bli medlem i Gyldenløve Klubben.

Kurs i sesongen 2022

Vi er opptatt av at medlemmene skal ha trygge naturopplevelser på vannet. Det holdes i sesongen kurs  i samarbeide med Eian Fritid og et nettverk av erfarne instruktører. Du finner informasjon om kursene og kan melde deg på kurs her: Bestill kursplass i 2022

Onsdagspadlinger og turer

Som medlem i klubben har du tilgang til et trivelig padlemiljø. Du kan delta på onsdagspadlinger og turer med overnatting. Du kan bli med andre medlemmer på tur eller invitere på tur selv. Her finner du Aktivitetskalenderen for 2022.

Leie av kajakk for medlemmer og kursdeltakere

Medlemmer i klubben og kursdeltakere har mulighet til å leie kajakk med flytevest, spruttrekk og åre. Kursdeltakere er personer som deltar på kurs i regi av Gyldenløve Kajakklubb eller Eian Fritid på vegne av klubben. Klubben leier ikke ut kajakker til andre private, offentlige eller komersielle formål. Informasjon om kajakkleie, og hvordan du kan leie en kajakk, finner du her: Leie av Kajakk

Kajakklubbens Facebook-gruppe
Dette er en aktiv gruppe hvor medlemmene kan stille spørsmål, invitere hverandre på tur og dele bilder og turopplevelser. Gruppen har over 800 medlemmer. I gruppen finner du medlemmer i og venner av Gyldenløve Kajakklubb. Vi oppfordrer medlemmene til å melde seg inn i Facebook-gruppen, Gyldenløve Kajakklubb.

Nyhetsbrev til medlemmene
Vi sender også ut et nyhetsbrev, "På Vannet", til medlemmene via e-post. For at "På Vannet" skal komme frem, er det viktig at vi har din riktige e-postadresse og får beskjed dersom den blir endret.

Naviger på Gyldenløve Kajakklubb sine nettsider via disse lenkene:

Om Gyldenløve Kajakklubb – Medlemskap i klubben - Padleleden – Leie av kajakk - Kurs i 2022 – Turer i 2022 –

- Nyttig informasjon for padlere -