Kurs og påmelding

Kurs er viktig for at du skal være trygge på vannet. Vi samarbeider med Eian Fritid som gjennomfører kursene via sitt nettverk av erfarne instruktører. Alle instruktørene er sertifiserte av Norges Padleforbund.

Flere enn 150 padlere deltar gjerne på de kursene som arrangeres i løpet av sesongen. Vi følger Norges Padleforbunds kursprogram, NPF kursstigen. Deltar du på et kurs om inngår i kursstigen får du våttkort etter gjennomført et kurs.

Kursene er åpne for alle som møter kriteriene for deltakelse. Ønsker du å delta på et NPF introduksjons-, grunn- eller teknikk kurs må du være 16 år. Etter en vurdering av graden av funksjonsnedsettelse, og i samråd med deltakeren, kan funksjonshemmede delta på våre kurs.

Vi anbefaler alle å ta et 2- dagers grunnkurs. Dette kurset gir en god praktisk innføring i bruk av utstyr, padleteknikk, egen- og kameratredning, og vil gi et godt grunnlag for fine padleopplevelser på vannet. I tillegg til introduksjons-, grunn- og teknikk kurs, tilbyr Eian Fritid også kurs i elve- og kanopadling, samt pack raft, rulle- og brottkurs.

Påmelding

I aktivitetskalenderen vår finner du en oversikt over alle kursene i sesongen 2022. Påmeldingssiden inneholder en beskrivelse av det aktuelle kurset. Du har som kursdeltaker muligheten til leie av kajakk, åre, vest, spruttrekk, padlesko og våt- eller tørrdrakt. Du kan også bruke eget utstyr.

TRYKK HER for å gå til aktivitetskalenderen for 2022 ​​​​​​​

TRYKK HER for å melde deg på et kurs

Du betaler for kurset med kort når du melder deg på.

Kontaktpersoner for kurs

Gyldenløve Kajakklubb:

Jens Petter Ørjansen / E-post: jens.petter.orjansen@ebnett.no

Eian Fritid

Hege Suarez Eian / E-post: post@eian.no / ​​​​​​​​​​​​​​Telefon: 32 87 69 22

www.eian.no

***

Tren på egen- og kameratredning når dere er på tur. Det er ikke bare din egen sikkerhet det gjelder. De andre turdeltakerne må også kunne stole på at du kan hjelpe dem!

Naviger på Gyldenløve Kajakklubb sine nettsider via disse lenkene:

Om Gyldenløve Kajakklubb – Medlemskap i klubben - Padleleden ​​​​​​​– Leie av kajakk -  Bestill kursplass i 2022 – Turer 2022 –

Nyttig informasjon for padlere -