Hytter i Skogen

Ubetjente hytter

Goiliaten

Goliaten

turisthytte ligger midt i Drammensmarka nord/Finnemarka, 5 km fra Landfalltjern (P-plass, bompenger) og ca 3 km fra Eiksetra turisthytte Hytta har historie tilbake til 1897.
NB: Kodelås på vedlager. Les ordrebekreftelse nøye før avreise.

Bestille overnatting

Drammen sør

Blektjernstua - 220 moh

Blektjernstua

ligger i skogen sør for Drammen og er ikke en vanlig turistforeningshytte, men et aktivitetssenter/nærmiljøanlegg. Hytta har ingen overnattingsplasser innendørs, men tilbyr overnatting på feltsenger i permanent lavo og i gapahuk.

Reservere hytta

Svarvestolen - 430 moh

Svarvestolen

ligger i Finnemarka nord for Drammen, 2 km nordvest for vannet Glitre. Hytta ligger innen Glitrevannverkets nedslagsfelt og er derfor pålagt visse restriksjoner.

Modum vest

Drammen nordmark/Finnemarka

Koboltkoia - 400 m.o.h

Koboltkoia

er opprinnelig Lofthus gamle skole bygget på Snarum i 1860. Hytta ligger på en tipp ved Nordgruvene på Koboltgruvene på Modum (Blaafarveværkets gruver).  Det er flott utsikt over Holleia, Tyrifjorden og Finnemarka fra tomta. Hytta er spesielt tilrettelagt for barne- og ungdomsaktiviteter.

Hamborgstrømpaviljongen

Denne hytta er ikke en vanlig turistforeningshytte, men et aktivitetssenter/nærmiljøanlegg i Hamborgstrømskogen like nord for Drammen sentrum. Hytta har ingen overnattingsplasser innendørs, men tilbyr overnatting  i gapahuk like ved hytta.
- Reservere hytta
- Reservasjon utearealer dagtid hverdager(kun barnehage og skoleklasser)

Garsjøkoia

Ligger vakkert til like ved vannet Garsjøen. Passer perfekt for familier da det er kun 5-10 min. gange fra parkering. Denne hytta leier du i sin helhet og har 4-6 sengeplasser.

Reserverhytta her

Eiksetra - 385 m.o.h

Eiksetra

ligger ved Garsjø i Finnemarka nord for Drammen og er et utmerket utgangspunkt for turer innover i Finnemarka både sommer og vinter. Her er det skileikanlegg og lysløype med flott løype om vinteren. Preparerte skiløyper i flere retninger. Tarzanløype og bademuligheter om sommeren.
Kafeteria, se Facebooksiden for nærmere informasjon.
Åpningstider:

Åpent hele året unntatt juli. Overnatting må bestilles direkte hos bestyrerne av hytta:
Tlf. 32 85 52 12 / 942 14 214 (ikke mobildekning på hytta).
E-post: eiksetra@dntdrammen.no

__________________________________________________________________________________________

Koboltkoia

Slik bruker du en DNT hytte