Gyldenløve Kajakklubb

Gyldenløve Kajakklubb ble stiftet 26. mai 2009 og fylte 10 år i 2019. Klubben er en del av DNT Drammen og Omegn. Vi holder til i en flott, gammel og historisk sjøbod på Gyldenløve Brygge i Drammen, Cappelens store sjøbod. De eldste delene av sjøboden kan dateres helt tilbake til 1696. Adressen er: Gyldenløve Brygge, Tollbugata 51, 3044 Drammen. Her ser du hvor vi holder til: Gyldenløve Brygge.​​​​​​​ I sjøboden er det omkledningsrom, dusj, toaletter og lager for kajakker. Det er lett tilgang til vannet, og gangavstand til en flytebrygge for utsetting av kajakk i Drammenselva. Brygga er tilrettelagt for padlere med funksjonshemninger.

Vi holder kurs, leier ut kajakker til medlemmer og kursdeltakere, og kajakkplasser til medlemmene. Klubben har et rikholdig program. Vil du være med på en reise gjennom sesongen? Ta en kikk på bildespillet litt lengre nede på siden.

Ønsker du å bli medlem i Gyldenløve Kajakklubb må du være medlem i DNT Drammen og Omegn, 16 år og ha våttkort med introduksjons-, grunnkurs eller tilsvarende kurs. Her finner du informasjon om klubben og våre tilbud: Medlemskap i Gyldenløve Kajakklubb

Kontaktperson og leder i kajakklubben - Har du spørsmål, trykk på lenken og ta kontakt via e-post med:  Jens Petter Ørjansen.

Styremedlemmer i klubben i 2020 er: Torill Flyen, Ellen Andersen, Kent Wold Christensen, Stein Brønstad og Jens Petter Ørjansen.

Naviger på Gyldenløve Kajakklubb sine nettsider via disse lenkene:

Om Gyldenløve Kajakklubb – Medlemskap i klubbenLeie av kajakk -  Bestill kursplass i 2021Turer i 2020 –

- Nyttig informasjon for padlere