Gyldenløve Kajakklubb

Gyldenløve Kajakklubb ble stiftet 26. mai 2009 og fyller 13 år i 2022. Klubben er en del av DNT Drammen og Omegn og har slutt juni 2022 667 medlemmer. Klubben har et trivelig og inkluderende miljø med medlemmer som trives med å dra på tur sammen. Vi holder til i en flott historisk sjøbod på Gyldenløve Brygge i Drammen, Cappelens Store Sjøbod. Dette er Drammens eldste sjøbod, og kan dateres helt tilbake til 1696. Adressen er: Gyldenløve Brygge, Tollbugata 51, 3044 Drammen. I sjøboden er det omkledningsrom, dusj, toaletter og lager for kajakker. Det er lett tilgang til vannet, og gangavstand til en flytebrygge for utsetting av kajakk i Drammenselva. Brygga er tilrettelagt for padlere med funksjonshemninger.​​​​​​​ 

Vi arrangerer turer, holder kurs, leier ut kajakker til medlemmene og kursdeltakere, og kajakkplasser til medlemmene. Klubben har et rikholdig program. Vil du være med på en reise gjennom sesongen? Ta en kikk på bildespillet litt lengre nede på siden.

Ønsker du å bli medlem i Gyldenløve Kajakklubb må du være medlem i DNT Drammen og Omegn, 16 år og ha våttkort med introduksjons-, grunnkurs eller tilsvarende kurs. Her finner du informasjon om Medlemskap i Gyldenløve Kajakklubb.

Kontaktperson i kajakklubben - Har du spørsmål, trykk på lenken og ta kontakt via e-post med:  Jens Petter Ørjansen.​​​​​​​

Styremedlemmer i klubben i 2022 er: Jens Petter Ørjansen (leder), Torill Flyen, Kent Wold Christensen, Bitten Ravnaas og Terje Kaldestad.

Naviger på Gyldenløve Kajakklubb sine nettsider via disse lenkene:

Om Gyldenløve Kajakklubb - Medlemskap i klubben ​​​​​​​- Padlekurs - Turprogram/HMS - Leie av kajakk 

Råd og verktøy for padlere - Padleleden i Drammenselva og fjorden