Frivillighet i DNT Drammen og Omegn

DNT Drammen og Omegn har mange frivillige som bidrar på ulike måter til utviklingen og driften av foreningen. Det kan være som turleder, stirydder, løypemerker, dugnadsarbeid på hytter, arrangør av våre ulike arrangementer og mye mye mer. Dette er nettsiden både for deg som ønsker å bli frivillig og for deg som allerede er en av våre frivillige. Om du har lyst til å bli frivillig hos oss kan du sende oss en e-post til kontoret@dntdrammen.no  Vi anbefaler at du leser om de forskjellige mulighetene lenger ned på siden før du sender e-posten slik at du kan fortelle oss hvordan du ønsker å bidra.

Ønsker DU å bidra i et positivt og hyggelig fellesskap til utviklingen av din turistforening kan du melde deg som frivillig i disse skjemaene så vil vi ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Klikk her for å skrive tekst.