Frivillighet i DNT Drammen og Omegn

DNT Drammen og Omegn har mange frivillige som bidrar på ulike måter til utviklingen og driften av foreningen. Det kan være som turleder, stirydder, løypemerker, dugnadsarbeid på hytter, arrangør av våre ulike arrangementer og mye mye mer.

Ønsker DU å bidra i et positivt og hyggelig fellesskap til utviklingen av din turistforening kan du melde deg som frivillig i disse skjemaene så vil vi ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Merking

Ønsker du å delta i arbeidet med rydding og merking av våre ruter kan du registrere deg i

skjemaet her.
Hytter