Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Gyldenløve Kajakklubb - Hvem er det?

Foto: Jens Petter Ørjansen

Jo, det er DNT Drammen og Omegn sin kajakklubb med tilholdssted i den fredede Sjøboden i Tollbugata.

Gyldenløve Kajakklubb sin målsetning er å være inkluderende klubb som tilrettelegger turer, kurs og aktiviteter med høy trivselsfaktor. Styret i klubben jobber aktivt sammen med medlemmene for at klubben skal være stedet å være for alle som ønsker trygge naturopplevelser på vannet. Klubben opplever sterkt vekst og har over 300 medlemmer. Deltakelse på kurs, turer og aktiviteter er høy.

Styret i klubben for perioden 2017 og 2018 er:  Jens Petter Ørjansen (leder),  Silje Andersen, Torill Flyen, André Endresen og Tom Krogh Sørensen.

Vi er en «gjeng» med entusiaster og  ønsker alle padlere velkommen til flotte opplevelser sammen med oss på vannet!

Foto: Jens Petter Ørjansen

Skrevet av Thea Hajum Utvik 17. februar 2017