Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Gå deg til Vinjerock billetter

Bilder tatt under Vinjerock i juli 2015.
Bilder tatt under Vinjerock i juli 2015. Foto: Marius Dalseg Sætre

Glad i gå, og har planer om å reise til Vinjerock? Tar du en fjelltur før årets festival, så kan du vinne Gnagsårprisen og billett til festivalen i 2018. 


Vinjerock og DNT ung deler ut Gnagsårprisen i år også! Tradisjonen tro går prisen til den eller de som har vært på besøk på flest DNT-hytter, eller hytter med samarbeidsavtale med DNT, før årets Vinjerockfestival. 

Dersom du tar deg ein flott fjelltur før festivalen kan det bli du som stikk av flotte premiar. Hovedpremien er en billett til Vinjerock 2018. Et gnagsår eller to er vel verdt det?

For å vere med i konkurransen må du laste ned Gnagsårpasset.
​​​​​​​Husk å få godkjenning på hvar enaste hytte du overnatter på!
​​​​​​​

Gikk 250 kilometer

Gnagsårprisen har vært en del av Vinjerock siden 2007, og fjorårets vinner, René Stene, gikk heile 250 kilometer før han kom til Eidsbugarden. 

Han starta turen tidlig i juli, og brukte ferien sin på å vandre i fjellet. Åndalsnes var et naturleg startpunkt både på grunn av at toget går dit, og fordi han ville oppleva Tafjordfjella.

– Det var et fantastisk område. Jeg er vant til å gå aleine, og har gjort det nå også. Fordelen med det er at en kan bestemme rutevalg og tempo selv, sa René til DNT etter å ha vunne Gnagsårprisen. 

– Det er utrulig flott å oppleve fjellet på denne måten, og å utfordre seg sjølv. Dessuten møter en mange kjekke folk underveis, så det hele var veldig hyggelig, rett og slett! 

Og gnagsår var det også på Gnagsårprisvinnaren. De siste tre dagene på turen sleit han med vonde føtter. Det endte opp med eit besøk hos legen i festivalcampen, og behandling for infeksjon.

– Det viste seg at det var tøft for beina med så lange etapper, og de siste dagane var det ikke godt å gå, sa René.


    Bilder tatt under Vinjerock i juli 2015.
    Bilder tatt under Vinjerock i juli 2015. Foto: Marius Dalseg Sætre
    Bilder tatt under Vinjerock i juli 2015.
    Bilder tatt under Vinjerock i juli 2015. Foto: Marius Dalseg Sætre

    Skrevet av Thea Hajum Utvik 17. februar 2017