Frivillig i DNT Drammen og Omegn

Nok en stein merkes med Turistforeningens røde T.
Nok en stein merkes med Turistforeningens røde T. Foto: Sindre Thoresen Lønnes

DNT Drammen og Omegn har mange frivillige som bidrar på ulike måter til utviklingen og driften av foreningen. Det kan være som turleder, stirydder, løypemerker, dugnadsarbeid på hytter, arrangør av våre ulike arrangementer og mye mye mer.

Det er veldig hyggelig å erfare økt interesse for vårt hyttetilbud. Stadig flere besøker og overnatter på våre hytter. Dette er svært gledelig, og nettopp det vi jobber for - å få flere ut på tur. Flere gjester betyr også økt forbruk av ved, stearinlys, toalettpapir mm, som øker behovet for jevnligere tilsyn med påfyll av forsyninger og noe renhold og vedlikehold.

Behovet for større tilsynsgrupper rundt hver hytte er i ferd med å melde seg. Vi ønsker derfor å etablere større tilsynsgrupper på våre hytter. I dag har vi en hytteansvarlig på hver hytte. Med økt besøk er det behov for to til tre hyttevakter også på hver hytte.

For mer informasjon ta kontakt med oss.

Vi skal flytte butikk og administrasjon

Vi har vokst ut av våre lokaler og har behov for mer plass. Heldigvis er flytteveien kort, kun 5 meter bort til nærmeste bygg. Turbutikken flytter inn i tidligere Japan Foto ved gågaten. Administrasjonen flytter inn i etasjen over butikken.

Før vi kan flytte inn gjenstår det endel arbeid. I andre etasje skal det klargjøres for kontorplasser, og møterom som blir endel av vår satsning på opprettelsen av friluftslivets hus. Vi håper at mange ønsker å bidra i arbeidet med å pusse opp kontorlokalene og butikken. Dette blir en jobb i sentrale strøk et stykke fra skog og fjell, men like hyggelig og spennende som de fleste av våre andre prosjekter.

Målet er å flytte inn i løpet av oktober og november.

Som du ser av bildene under er arbeidet godt igang, men fortsat mye som gjenstår så det er bare å henge seg på.

Ønsker DU å bidra i et positivt og hyggelig fellesskap til utviklingen av din turistforening kan du melde deg som frivillig i disse skjemaene så vil vi ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Klikk deg inn på ett eller flere av interesseområdene under og registerer deg i skjemaene så tar vi kontakt med deg om kort tid.

Foto: Sindre Thoresen Lønnes
Foto: Asgeir Våg
Vi ser frem til å høre fra deg og ønsker deg velkommen inn i vårt hyggelige fellesskap.
Ta gjerne direkte kontakt med Johan Fegri. johan@dntdrammen.no. . Mobil 913 50 764

Skrevet av Johan Fegri 20. januar 2016