Flott feiring av de frivillige

Etter to år med avlysninger og utsettelser, kunne vi endelig invitere til fest for å feire alle frivillige i foreningen. Og det på Vår Dag!

2022 er Frivillighetens år, og i går 22. mai var det "Vår dag" i DNT. Vi valgte å feire dagen med å holde fest for de frivillige!

Tradisjonsrik fest
Flere ganger gjennom de to siste årene har vi prøvd å få arrangert fest for å feire de frivillige. Dette er en tradisjon i foreningen. Men av årsaker de fleste kjenner til, har vi stadig måtte avlyse og utsette.
Så det var med stor glede vi endelig kunne si velkommen til fest i går.

God mat, drikke og underholdning
Og det ble en flott og verdig feiring av de frivillige.
I de fine og pyntede lokalene på Union Scene, fikk vi spise og drikke godt mens vi ble underholdt med sang, tryllerier og ablegøyer. Sceneinnslagene var det Knut Harald Sommerfeldt som sto for.
På menyen sto det kaldrøkt ørret og andelår med nydelig tilbehør, og etterpå ble det velsmakende bløtkake og kaffe.
Vi fikk høre fine ord fra foreningens daglige leder og nestleder i styret, samt "takk for maten"-tale fra en ganske fersk frivillig og turleder.
I tillegg vartet administrasjonen opp med korsang, og de hadde fått hjelp av en gjeng frivillige til å forsterke innslaget.

Alt i alt en hyggelig og fin kveld, hvor praten og latteren satt løst rundt bordene.
Det var veldig hyggelig at vi endelig kunne samles igjen!

Skrevet av Åshild Woie 23. mai 2022