Kari overtar på Eiksetra

Kari ønsker snart velkommen inn på Eiksetra.
Kari ønsker snart velkommen inn på Eiksetra.

Vi har fått ny bestyrer på Eiksetra, og hun gleder seg til å leve ut drømmen og ønske gjester velkomne.

I september ble det klart at Kari Flåten skal overta som vertskap på Eiksetra fra nyttår, og hun gleder seg stort.
Vi møtte Kari på Eiksetra en tur i går og på spørsmål om hvordan det føltes å få jobben svarer Kari at hun føler hun har vunnet i lotto. Dette er en drøm hun har hatt lenge, men det var først nå det passet å leve den ut. 

Flytter til seters
Kari flytter opp for å bo på Eiksetra, slik tidligere vertskap har gjort. Og hun ser frem til å bo på stedet med den flotte naturen rundt seg. Hun er selv fra Lierskogen, og har bl.a drevet samfunnshuset der i mange år. Hun tar med seg datteren sin på lasset, og vil også få god hjelp av kjæresten, familie og venner til å komme godt igang.

Åpen kafe hver helg
Planen er å åpne opp lørdag 01. januar, for deretter ha åpen kafe hver lørdag og søndag kl. 11 - 16 frem til påske. Deretter blir det ihvertfall åpent hver søndag, utenom juli - da er det helt stengt. Det blir servering av vafler og kakao så klart, bakevarer, enkel middag og mye annet godt. Så vil hun se utover sesongen hvordan stedet og tilbudet skal utvikles. Hun har noen planer i hodet, men vil ta det steg for steg. For Kari har ønske om å bli på Eiksetra lenge, helst til hun er pensjonist og litt til om hun får bestemme.

Et viktig sted for liungene
Innom på Eiksetra var også Simon, daglig leder hos oss, og ordfører i Lier kommune Gunn Cecilie Ringdal. Begge to er veldig glade for å ha Kari på plass. Foreningen og kommunen har et tett og godt samarbeid rundt stedet, for at stedet skal bli enklere for vertskap å drive. Og Simon er sikker på at vi har fått rett dame til jobben og plassen. Kari har fått gode skussmål fra mange. Ordføreren Ordføreren fortalte om hvor viktig stedet er for liunger, og hvilket flott utfarts- og rekreasjonssted det er. Det er mange som har gode minner fra Eiksetra, med en vaffel og en varm kopp kakao etter at de har vært på skitur, lekt i akebakken eller kost seg rundt Garsjø. Og det blir det også mulighet for fremover.  

Vi er veldig glade for å ha Kari med på laget og ser frem til mer aktivitet på setra igjen. Hun er en blid dame som liker travle dager og med mye mennesker rundt seg, så hun vil nok trives på Eiksetra. 
Så velkommen tilbake til gamle og nye gjester, når kafedøra igjen står åpen! 

Skrevet av Åshild Woie 12. oktober 2021