Nye turtips til deg hver uke

Majordammen.
Majordammen. Foto: Kjell Buene

Heretter vil du få nye turtips på nettsiden vår hver uke samt i nyhetsbrevene våre, på grunnlag av et nytt samarbeid vi har inngått.    

Vi ønsker å gi deg inspirasjon i våre kanaler, så du kan og vil gå ut på tur. Dette gjør vi blant annet ved å gi deg tips til fine steder man kan gå, sykle eller stå på ski. 

Nytt og flott samarbeid
I vår ble vi kontaktet av Kjell Buene, som lurte på om vi kunne tenke oss å samarbeide for å dele en stor mengde med gode turtips han og kona Ruth Melby har laget. 
Kjell og Ruth ha vært medlem av DNT i mange år og har ved flere anledninger vært turledere for både sykkelturer og seniorgrupper. 
I 2007 lanserte Kjell, på eget initiativ, Bergensstien og Siddisstien, som går fra Aker brygge til hhv Bergen og Stavanger. Turene finnes på ut.no.

Ruth og Kjell ser på seg selv som misjonærer for det gode livet og tar gjerne en pust i bakken på toppen av Myrehogget på Holtefjell. De unner sine medmennesker å ta del i de samme naturopplevelsene som de selv har fått oppleve, og håper så mange som mulig har lyst til å bli med dem på de fot- og sykkelturene som vil bli lagt ut på nettsiden her i de kommende ukene.

I en periode på et par år delte Kjell turtips i avisa Fremtiden.

Variert utvalg av tips
Turtipsene vil for det meste være i nedre del av vårt medlemsområde, men vi kommer også til å se litt lengre utover etterhvert. 
Alle turene er rundturer og går innen en radius av 40 km fra Drammen. 
I høst vil du finne tips for både fotturer og sykkelturer, både enkle og mer krevende. 
Når vi nærmere oss slutten av året går vi over til å gi deg tips til fine skiturer. Så vi håper på snø allerede i slutten av november. 
I tillegg til å publisere turtipsene her på nettsiden vår, vil vi også dele  ukentlig i vårt nyhetsbrev. Om ikke du mottar nyhetsbrev fra oss, kan du som medlem endre dette på "Min side" på dnt.no.  

Første turtips slippes mandag førstkommende, 13. september. 

Vi håper du lar deg inspirere til en tur i høst.
Del gjerne din tur med oss på Instagram og merk bildet med #dntdrammen.

God tur!

Skrevet av Åshild Woie 8. september 2021