Slik blir tiden fremover hos oss

Foto: Marius Dalseg Sætre

Flere lettelser i smittvernstiltakene, og det meste av våre aktiviteter er igang igjen. Men det er fremdeles en del begrensninger.

Endelig er det litt flere lettelser i smittevernstiltakene, og vi er igang med mye aktivitet.

Slik er tilbudet vårt for øyeblikket
* I de aller fleste kommuner i vårt medlemsområde, er det nå lov med organisert aktivitet for voksne med noe antallsbegrensning.Og 1 meters avstand og håndhygiene er fremdeles viktig å huske på.

* Det er lov med turer og aktiviter for de under 20 år, både ute- og innendørs.

* Vi har lov å holde nødvendige dugnader på hytter o.l, men må overholde en del smittevernstiltak ifm dem.

* Vi kan holde nødvendige kurs for frivillige, som er nødvendig for at vi skal kunne holde aktivitetene i gang.

* Turbutikken vår er åpen igjen.

Hyttene våre
Rauhelleren og Mårbu åpner dørene for sommersesongen 25. juni.
Våre selv- og ubetjente hytter er mulig for våre medlemmer å benytte. Man leier da hytta i sin helhet for en gitt døgnpris.
All leie og overnatting må forhåndsbestilles.

Foto: Line Hårklau

Artikkelen er oppdatert 24. juni, 2021.

Skrevet av Åshild Woie 16. mars 2021