Drømmer du om å padle kajakk?

Foto: Olav Haugen

Vi kan hjelpe deg å oppfylle drømmen. Kajakklubben vår har flere ulike kurs, turer, treninger og samlinger gjennom året, og nå straks er høysesongen igang.

Følelsen av å gli stille over rolig hav på en tidlig sommermorgen, komme til i bukter og viker der ikke vanlige båter kommer til eller lengst inn i en fjordarm under bratte fjell. Man kan få mange mektige naturopplevelser i en kajakk.

Kajakkpadling passer de aller fleste, og du bestemmer selv hvor "ekstrem" sporten skal være.

Tilbud for helt ferske til erfarne padlere
Gjennom hele året, men hovedsaklig i sommerhalvåret, arrangerer Gyldenløve kajakklubb kurs, turer, treninger, samlinger og workshoper. Her finner man noe for alle erfaringsnivå.

Om du er fersk med kajakk, kan det være fint å ta et introduksjonskurs til kajakkpadling. Dette er et 4-timers kveldskurs, og går igjennom padleteknikk og kameratredning samt tips og råd til utstyr. Etter endt kurs får du "våttkort".
Dato for introduksjonskurs i vår er 28. april, 03. + 10. + 19. mai, . Du kan lese mer om kursene og melde deg på via linken her

Deretter kan det være fint å ta et 2-dagers grunnkurs havpadling. Dette kurset skal gi deg all kunnskapen du trenger, slik at du skal kunne begynne og padle på egenhånd. Dette kurset arrangerer vi 07. + 21. mai, 11. og 18. juni (med overnatting) + 25. juni, 20. august (med overnatting) + 27. august og 03. september.

Vi tilbyr også 4 teknikkkurs kajakkpadling med overnatting på Killingen, 14. mai, 18. juni, 20. august og 10. september.

For mer informasjon om de to siste kurstypene over her samt link til påmelding til dem, klikk her

For turer og andre spennende aktiviteter med Gyldenløve kajakklubb, ta en titt her.

Kajakkaktivitene våre er veldig populære og de begrensete antall plasser på kurs og turer osv forsvinner fort.
Så skynd deg å melde på, om du vil være med på noen av dem!

Foto: jens Petter Ørjansen

Skrevet av Åshild Woie 5. januar 2022