Nå er det straks sesong på Hardangervidda igjen

Rauhelleren
Rauhelleren

19. mars åpner våre betjente hytter på Hardangervidda dørene for vinterbesøk igjen, og allerede nå kan du bestille opphold.

Nå som vi her i sør har fått smaken på det herlige vinterliv, se da for deg skitur på vide, hvite vidder på vei mot en betjent, oppvarmet hytte hvor senga er ferdig oppredd og det serveres 3-retters middag med god drikke til.
Alt dette kan vi tilby deg på Hardangervidda!

Rauhelleren turisthytte ligger ved Langesjøen omtrent midt på Hardangervidda. Hytta har 54 sengeplasser og drives av det trivelige vertskap Mona og Hans Olav, som har lang fartstid her. Her serverer de nydelig tradisjonsrik mat lagd fra bunnen av, med tanke på sultne vandrere. Maten er, så langt det lar seg gjøre, lokal og kortreist.
Rauhelleren ligger fint til i rutenettet på Hardangervidda og kan nåes "fra alle kanter". Gå direkte fra Solheimstulen, eller del turen inn dit opp i etapper med stopp på hytter underveis. 

Mårbu turisthytte ligger i sørøstkanten av Hardangervidda, og vil i år bli betjent av et nytt par. Anne Grethe og Stein debuterer som vertskap når de åpner hytta for vintersesongen, og de gleder seg veldig til det. Hytta har 38 sengeplasser og kan også tilby velsmakende, mettende, hjemmelaget mat. Det nye vertskapet satser også på lokal og kortreist mat, så langt det lar seg gjøre.
Mårbu er et naturlig stoppested på flerdags hyttetur på vidda, men her er det også hyggelig å være flere dager og man kan gå direkte hit fra Solheimstulen eller Imingfjell. 

Har du lyst på eller har tenkt å ta deg en tur på Hardangervidda i vinter, realiser tanken i dag og bestill ditt opphold allerede nå!
Klikk her for å bestille opphold på Rauhelleren, eller her for opphold på Mårbu. 

Hyttene holder åpent fra 19. mars til 11. april. 

Vertskapet på hyttene gleder seg til å ønske deg velkommen!

Mårbu
Mårbu

Skrevet av Åshild Woie 18. januar 2021