Unn deg en hyttetur i romjula

Goliaten.
Goliaten. Foto: Majken Korsager

Drømmer du om å avslutte året med hyttetur i vinterskrudd. Det er fremdeles mulig.  

Veldig mange ønsker å feire jul, romjul og nyttår på hytte - gjerne i fjellet. Men ikke alle har egen hytte. Det er da vi kommmer inn! 

Mange hytter å velge mellom
DNT har over 500 hytter du kan leie, vi har 19 av dem. 14 av dem er tilgjengelig for leie nå, og pga korona leier vi ut hele hytta per døgn. Hos oss koster det kr. 650/1.100/1.800,- for døgnet, avhengig av hvilken hytte leier og du må være DNT-medlem. 

Mye ledig kapasitet
Hvis du ønsker å feire selve julaften på en av våre hytter, er det ledig på alle hyttene bortsett fra Koboltkoia og Goliaten.
I romjula er det kun Goliaten som bare har ledig en dag, de andre er det god kapasitet på. 
Nyttårsaftenen kan du feire på Hamborgstrømpaviljongen i Drammen, Svarvestolen i Finnemarka, Høgevarde på Norefjell, Dusehesten på Dagalifjell eller Røggjen øst for Gol. Og vil du virkelig på vintertur, er det ledig på de selvbetjente hyttene på både Mårbu og Rauhelleren.  

Koronavennlig
For at du skal føle deg trygg når du leier en DNT-hytte i disse dager, har vi gått over til å leie ut hyttene i sin helhet. Dette vil vare foreløpig frem til 01. mai. Dermed bestemmer du selv hvem du vil være sammen med. Bare husk å følge myndighetenes smittevernregler, samt våre oppdaterte regler for bruk av hytter under korona. Husk at hyttene alltid skal forlates slik du selv ønsker å møte dem, ryddige og rene.  

Dalabu - 1000moh
Dalabu - 1000moh

Skrevet av Åshild Woie 19. desember 2020