En liten julehilsen

Foto: Dagfinn Kolberg

Hilsen til alle våre medlemmer og følgere fra foreningens styreleder.

Kjære medlem i DNT Drammen og Omegn.

2020 ble et år med begrenset reising, mye Teams og mye friluftsliv. For mange ble friluftslivet en nyoppdaget aktivitet.
Men pandemi-begrensinger førte til at vi i DNT ikke kunne tilrettelegge som vanlig. Våren 2020 måtte vi stenge ned våre tilbud,
både hytter og organiserte turer. Når vi åpnet opp igjen, var det med sprit og avstand som nye elementer. Og med smitteøking i høst ble det på ny stopp for fellesaktiviteter.

Det er med spenning og håp vi i styret og administrasjonen ser fram mot 2021. Det forventede vaksinasjonsprogrammet vil forhåpentlig føre til et mer vanlig sosialt liv og aktiviteter i fellesskap utover våren. Og det vil være bra for alle om den økte interessen for friluftsliv fortsetter.

Vi ønsker dere en fredelig jul og et godt nytt år med mange gode turopplevelser.

Linda Verde
Styreleder