Nytt styre og flere aktiviteter i
DNT Fjellsport Drammen

Trugetur Selsli med DNT Fjellsport Drammen.
Trugetur Selsli med DNT Fjellsport Drammen. Foto: Øystein Noraberg

Etter årsmøte forrige uke har Fjellsport fått nytt styre og planlegger for mange spennende turer i året som kommer. 

Torsdag 12.november avholdt DNT Fjellsport Drammen årsmøte. Årsmøtet egentlig vært holdt på våren, sammen med et inspirerende foredrag av «Fjellboms» Kjell Jonsson. Det hele ble ble utsatt til høsten, men til syvende og sist ble det kun årsmøte digitalt. Det var allikevel godt oppmøte!

Mangeårige ildsjeler gir roret videre
Styret i Fjellsportgruppa har bestått av ildsjeler som har bidratt over flere år. De aller fleste styremedlemmene ønsket nå å overlate roret til nye krefter. 
Det kan de gjøre med god samvittighet etter flott innsats i styret, så tusen takk til Frode, Kent og Merete.

Nytt styre i DNT Fjellsport Drammen består fra november 2020 av:
Vibeke Sundling
Espen Boye Hansen
Ken- Esben Guldbjørnsen
Hege Jakobsen
Sveinung Tofte

Planlegging av 2021
Etter årsmøtet var det turplanlegging for 2021 og her var kreativiteten stor.

Hver måned, på onsdagen nærmest fullmåne, går Fjellsportgruppa tur i nærmiljøet i nedre del av gamle Buskerud. Turene går på ettermiddagene og har som mål å ta vare på det sosiale, vise nye turområder og gå tur sammen. Disse turene er åpne for alle og tempo og avstand passer for deg som har gått litt på tur før. Men du trenger ikke nødvendigvis være en «fjellsporter», for å være med.

Fellesturer over flere dager ble også planlagt og om noe kan friste er det foreløpig planlagt telttur, trugetur, topptur og 17.mai tog på randonee.

Endelig turprogram
Turprogrammet til DNT Fjellsport Drammen for 2021 blir endelig publisert 4.desember.
Turene vil først bli lagt ut på DNT Fjellsport sin Facebook side, deretter også på DNT Drammen og Omegn sin Facebook- og nettside.

Det er påmelding til alle turene og du må selv ha utstyr du trenger for turene. Det finnes utlånssentaler rundt Drammen, søk på BUA.

Kontakt oss hvis du lurer på noe vedrørende turene eller om du lurer på om dette er noe for deg. Turbutikken i gågata i Drammen sentrum kan hjelpe med tips og råd, du kan kontakte Fjellsportgruppa på deres Facebook side eller administrasjonen.

Har du lyst til å være med på noe nytt og spennende i 2021?
Bli med DNT Fjellsport Drammen på tur da vel!

DNT Fjellsport Drammen
er en turgruppe med
spesiell forkjærlighet for friluftsliv i fjellet.

De fleste av turene deres er lagt til de praktfulle fjellområdene i landet vårt, men også de nære skogsområdene blir besøkt i løpet av året både i helger og ukedager.

Foto: Joakim D. Nordstad

Skrevet av Åshild Woie 20. november 2020