Hyttebooking for 2021 er åpen i ny bestillingsløsning

Koboltkoia ved Koboltgruvene i Modum.

Nå kan du bestille opphold for 2021 på våre hytter i den nye bestillingsløsningen vår.

Har du begynt å tenke på hva du skal gjøre i ferie- og fridagene til neste år?
Det er lurt, om du har tenkt å besøke en av våre hytter!

Tilbud og priser som idag
Vi fortsetter tilbudet slik det er per idag, ved at man leier hele hytta. Dette vil fortsette så lenge vi har en koronasituasjon og i første omgang frem til 01. mai. Vi justerer dette fortløpende, etter hvordan situasjonen endrer seg.
Du må også fremdeles bestille oppholdet ditt i forkant, og det er kun medlemmer som kan leie hyttene. Men du må gjerne ta med deg ikke-medlemmer på tur!
Prisen blir som de er idag, kr. 1. 100,- for hele hytta per døgn. På Vesle Killingen er prisen per etasje per døgn.
På Høgevarde nye er det kr. 1.800,- per etasje per døgn, og Høgevarde gamle leies ut i sin helhet (utenom kafèdelen) til kr. 1.800/døgnet. I vinter koster det kr. 650,- per døgn å leie hele Hamborgstrømpaviljongen.

Dagsbesøk, toalettbesøk og proviant
Per idag og så lenge vi har strenge restikersjoner ifm korona, tillater vi ikke uanmeldt dagsbesøk på hytter.
Du kan fylle på med proviant fra selvbetjente hytter, uten å ha forhåndsbestilt plass. Du må vaske/sprite hendene dine før og etter du har forsynt deg, og du må kun ta på de varene du skal ha. Det er ikke mulighet for å tilberede og spise maten inne i hytta.
Her finner du gjeldende proviantpriser.

Er det uvær og risikofylt å gå videre til neste hytte, skal det ikke nektes adgang til hytte.

Betjente anlegg
Per idag har vi Rauhelleren og Mårbu. Forhåpentligvis kommer Solheimstulen også til å åpne i 2021.
På de betjente hyttene er det følgende priser som gjelder.
Vi kommer tilbake med informasjon om når de betjente anleggene vinteråpner.

Oppgradert bestillingssystem
Nylig oppgraderte vi bestillingssystemet vårt, så det har fått nytt utseende og litt nye funksjoner.
I bildeserien under kan du se hvordan de forskjellige bildene gjennom bestillingsprosessen ser ut, med forklaringer.

Sjekke og behandle bestillingene dine
Sjekk alltid at du får bekreftelse på email på bestilling din. Om det tar tid, se i "søppelboksen" din.
Du skal finne bestillingene dine i DNT sin "Min side". Her kan du avbestille reservasjoner, så fremt det er innenfor grensen for full refusjon. Etter det må du avbestille via oss på booking@dntdrammen.no.

Har du spørsmål om bestilling av hytter, kontakt oss på booking@dntdrammen.no.

Vi håper du får mulighet for et fint opphold på en av våre hytter i 2021!

Skrevet av Åshild Woie 9. november 2020