Dobbel medlemsrabatt i Turbutikken

Foto: Åshild Woie

Denne uka, til og med lørdag, er det dobbel rabatt - 30% - til DNT-medlemmer i Turbutikken vår.

Trenger du noe til høstturen, må du skynde deg å handle denne uka i Turbutikken vår!

Det nærmer seg høstferie og tid for turer i nydelig høstnatur.
Kanskje du trenger et nytt kart før turen? Og husk at det blir fort mørkt på kveldene nå, så har du hodelykten i orden?
Eller hva med lakenpose til hytteovernattingen eller et par ullsokker til kveldstunden foran bålet?

Om du mangler noe bør du ta turen innom Turbutikken vår, for denne uken - til og med lørdag - får du som DNT-medlem dobbel medlemsrabatt på alle varer unntatt DNT-varer og O-lagsprodukter. Dvs 30% rabatt på mange fine varer!
Det er heller ikke rabatt på DNT-nøkkelen og allerede rabatterte varer.

Vi har også et flott bruktstativ, så kanskje det er der du gjør høstkuppet ditt!?!

Skrevet av Åshild Woie 24. september 2020