Nå kan du bruke SjekkUT på Gol og i Hemsedal

Foto: Thorgeir Røer

Nytt av i år er at du kan bruke Sjekkut-appen vår på Golsfjellet og på Hemsedal sin populære Topp20.

Da kommunelegen i Gol ga beskjed om at turbøkene på fjelltoppene måtte fjernes på grunn av koronaviruset, snudde reiselivsnæringen på Golsfjellet seg om på helen og fant løsningen hos oss!

”Både det å ha det som et mål å skrive seg inn i toppturbøkene, og ikke minst kunne se hvem andre som har vært der – er og har vært populært for både liten og stor i mange år” påpeker Arne Nibstad, en av aktørene på Golsfjellet.

Sammen med de andre aktørene der, satt han seg ned for å finne en løsning så fort som mulig. De kikket på ulike digitale løsninger, og kom frem til at DNT sin SjekkUT-app var den beste løsningen på markedet. Så de tok kontakt med Åshild hos oss, og et samarbeid kom igang. Ikke lenge etter var 12 fine turmål lagt inn, etter iherdig arbeid av Thorgeir Røer. 

Omtrent samtidig ble vi kontaktet av Destination Hemsedal, med forespørsel om vi kunne få til et samarbeid med dem også. Og de var ikke noe mindre iherdige enn sine kolleger på Golsfjellet, så nå ligger Hemsedal Topp20 klar i appen for inspirasjon og innsjekking. 

Turbøkene er fjernet og turkassene er låst for i år. Men nå finner du altså toppene i SjekkUT-appen. Så du kan allikevel signere turboka digitalt, dele turen med eller uten selfie via sosiale medier og ikke minst finne enda flere turmål rundt om i hele landet.

SjekkUT-appen er gratis og tilgjengelig for alle. Du må ikke være DNT-medlem for å lage bruker.

Les her om hvor du kan finne og laste ned SjekkUT. 

Foto: Thorgeir Røer

Skrevet av Åshild Woie 29. juni 2020