Ledige turlederoppdrag

Vi har mange spennende turer i nærområder, i fjellet, aktiviteter på hverdager, i helger og hverdagsturer. Her finner du ledige turlederoppdrag fra alle målgruppene i DNT Drammen og Omegn. Listene blir oppdater jevnlig, så ta en tur innom for å holde deg oppdatert.

Kom deg ut dagen søndag 6.september:
Hvert år arrangerer DNT Kom deg ut dagen  og DNTD arrangerer gjerne store familiearrangement med mange mennesker.
Høsten 2020 ønsker vi en ny vri på Kom deg ut dagen fordi vi pga smittehensyn ikke ønsker å samle så mange menensker på ett sted.

Derfor legger vi opp til flere turer både søndagen 6.september, men også helgeturer og med en overnatting.

Helgen er også starten på Friluftslivets uke som er i uke 37 så her er det også muligheter for å legge opp til esktra turer hele uken.
Vi er åpne for deres innspill til turer.
To turer som allerede er planlagt søndag 6.september er Tur til Madonnaststuen i Sigdal og Røysjø rundt.

Eksempel på turer kan være:
Tur til ei hule eller et sted folk vanligvis ike går til uten kjentmann.
Familietur i nærheten til et vann eller en plass det er fint å spise niste.
Fisketur
Hengekøyetur
Hyttetur - foreløpig er både Goliaten, Svarvestolen, Dusehesten og Dalabu ledige.

Har du lyst til å lede tur eller snakke litt om din tanke for turer er du velkommen til å ta kontakt med Thea

thea@dntdrammen.no  Tlf: 904 10 415

Fjelltur for Vestre Viken:
Hvert år arrangerer DNTD tur for medlemmer i velferdsforeningen til Vestre Viken.
I år går sommerturer til Hardangervidda i slutten av august.
Det er så populære turer at det er ønskelig med en tur til.
Sted og dato er opp til deg som turleder.
Det må være to turledere og en av turlederne må ha gjennomført sommerturlederkurs.
Kontakt Thea

Klart det går tur til Dusehesten:
Klar det går er turer som er åpne for alle, men som er spesielt tilrettelagt for personer med ulike funksjonsnedsettelser.
Avstand på etappene behøver ikke være så lange og tempo bær være rolig.
Turene kan gjerne kombineres med overnatting på hytter og hytta Dusehesten ligger fint til mes kort avstand fra parkering.

FTU Årbogen:
Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede er et aktivitetstilbud som startet vinteren 2020 på Årbogen.
Aktiviteten foregår 1 gang i måneden og det er 2-3 timer med aktivitet, bål og sosialt samvær.
Dette ønsker vi å videreføre og utvikle.
Det er ikke slik at tilbudt må være på Årbogen, men i området til gamle Nedre Eiker kommune.
Har du lyst til å bidra så ta kontakt med Thea.
​​​​​​​thea@dntdrammen.no

FTU Eiksetra/Lier:
Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede på Eisketra har vært drevet av vertskapet på hytta i flere år. Dette er et aktivitetstilbud hvor deltakerne ført går på tur eller gjør en aktivitet, synger litt og deretter spiser litt og er sosiale.
Vertskapet på Eiksetra gir seg så nå er vi ute etter frivillige som kan drive aktiviteten videre.
Aktiviteten har vært holdt 1 gang per måned på onsdag kveld.
Ta kontakt med Thea

Hengekøyeturer
Er veldig populært fra den ene dagen til den andre.

Famileturer for Barnas Turlag:
Det er så mange familier som gjerne vil være med på tur sammen med ander familier. Dette motiverer barna til å gå og kanskje finner man noen nye turvenner.

Skrevet av Thea Hajum Utvik 25. juni 2020