Ved og skog dugnadsgruppe

Foto: Eivind Haugstad Kleiven

Vi ønsker å opprette en en vedgruppe som kan jobbe med produksjon av ved, rydding av skog og annet skogsarbeid i forbindelse med våre hytter. Er du praktisk anlagt og liker å jobbe med fysisk arbeid i gruppe med andre, er dette noe for deg.

Forbruket av ved til fyring av våre 20 hytter er stort. Det går årlig med over tusen sekker ved. I tillegg gror det ned rundt flere av våre hytter slik at vi har både behov for å produsere ved og få ryddet rundt våre hytter. Det er flere som har vist interesse for denne type arbeid og gjerne bruk av motorsag. Vi har allerede tømmer som ligger å venter på å bli kappet opp og kløyvd.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som kunne tenke deg å bli med i en gruppe i DNT Drammen og Omeng som jobber denne type arbeid.

Rammene er foreløpig ikke satt, dette vil gruppen selv være med på å utvikle. Det er mulighet for fast tilholdssted, men også flytte seg etter oppdragene. Her er flere muligheter.

Sikkerhet er viktig når man skal jobbe med motorsag og kløyvemaskin. For å kunne benytte motorsag i forbindelse med oppdrag for DNT er man nødt til å ha gjennomgått et motorsagkurs. Kurset varer i 7,5 timer og blir dekket av foreningen. 

Vi ønsker i føste omgang å komme i kontakt med deg som ønsker delta i en slik gruppe og som kunne tenke seg å ta motorsagkurs.

Send epost til driftssjef Johan Fegri, johan@dntdrammen.no eller ring meg på 913 50 764 for mer informasjon og påmelding.

Velkommen!

Skrevet av Johan Fegri 29. mai 2020