Våre hytter er åpne!

Garsjøkoia
Garsjøkoia Foto: Johan Fegri

Alle våre utbetjente hytter i marka kan nå leies. Fjellhyttene åpner snarlig.  De betjente hyttene våre på Hardangervidda åpner 26. juni. Bestill ditt opphold idag.

Etter to måneder med veldig redusert drift, har vi igjen åpnet opp de fleste av våre ubetjente hytter. I fjellet vil det ta noe lengre tid, da det gjenstår endel forarbeid før de kan åpnes.
Tilgjengeligheten på hyttene vises i kalenderen når man forsøker å booke om man skulle være usikker. Får du booket plass kan du regne med at hytta er åpen.

Ønsker du å bruke en av våre ubetjente hytter i sommer, må du forhåndsbestille plass. Grunnen til dette er at vi må ha oversikt over hvem som har bodd på hyttene, for å kunne spore eventuell smitte. Så i år er det tiden for å planlegge godt! 
Det er IKKE anledning til drop-in overnatting og dagsbesøk, og man kan heller ikke låne toalettene hvis ikke man har booket hytten.
For alle retningslinjer og viktig informasjon om leie og bruk av våre hytter nå, klikk og les her. 

Betjente hytter: 

De betjente hyttene våre sommeråpner fredag 26. juni, og du kan bestille opphold allerede i dag
De fleste betjente hytter har booking online. For de som ikke har det, må du sende en e-post til hytta. Er du i tvil, finner du alltid oppdatert info på UT.no.
Våre betjente hytter er Rauhelleren og Mårbu på Hardangervidda. 

Rauhelleren
Rauhelleren Foto: Marius Dalseg

Ubetjente hytter:
hytter uten betjening, låst med DNT-nøkkel, har ikke proviantlager men nødvendig utstyr for overnatting og matlaging.
DNT Drammen og Omegn har 14 av denne typen. 

For ofte spurte spørsmål med svar om bruk av våre hytter nå, klikk her.

Skrevet av Åshild Woie 13. mai 2020