Nå kan du endelig leie  våre hytter igjen

Veslekillingen på Killingholmen i Sande, Vestfold.
Veslekillingen på Killingholmen i Sande, Vestfold. Foto: Marius Dalseg Saetre

Endelig kan vi tilby  våre hytter for utleie igjen, men du må forhåndsbestille plass for å kunne bruke de, og dfet er kun mulig å leie hele enheten.

I mars stengte vi ned alle våre hytter, for å være med i dugnaden om å stoppe spredningen av koronaviruset Covid-19.
For å kunne tilby hyttene for bruk, er det en del tiltak og retningslinjer som må følges. Dette er for at besøkende skal være trygge og for å unngå smittesprendning. Tilbudet vil av denne årsak fremstå endel anderledes enn man er vant til fra tidligere. Vi håper å raskest mulig komme tilbake til normalen, men inntil videre er det følgende tiltak som gjelder.

Pris, leieperiode og gruppestørrelse
Hyttene kan kun leies i sin helhet, til kr. 1.100,- per døgn, kr. 1800,- per enhet på Høgevarde.
Utleie av hytter skjer etter Folkehelseinstituttets anbefalinger om god hygiene, hyppig håndvask og en meters regel untatt de som er fra samme husstand. Vi oppfordrer alle til å begrense størrelsen på gruppen for enklere å oppfylle FHIs krav.

Det er blant annet ikke tillatt å samle flere en 20 personer på samme sted. På Høgevarde gir dette en begrensning i antall besøkenede. Selv om kapasiteten er god, er det IKKE tillatt med flere enn 10 personer i hver enhet på Høgevarde.

Booking
Reservasjon av hytter gjøres som normalt på våre nettsider www.dntdrammen.no eller fra UT.no.

Sjekk før tur og etter opphold
Før du reiser på tur, har vi laget en liten sjekkliste vi ber deg lese igjennom. Den sier blant annet at du må ha med eget sengetøy eller lakenpose til oppholdet som er nyvasket på 60 grader. Dyne og pute er tilgjengelig på hytta.

Etter opphold er det alltid viktig å vaske godt ut etter seg! En god utvask er spesielt viktig i disse dager, for å trygge neste besøkendes opphold og hindre smittespredning. Derfor har vi også for dette laget en egen sjekkliste, dere som besøkende kan følge. Det finnes god informasjon på hyttene.

På hyttene er det godt med informasjonsplakater som beskriver de spesielle tiltakene.
Vi vil også ha jevnlig tilsyn, for å sjekke at renholdet blir ivaretatt på best mulig og nødvendig måte.

Garsjøkoia i Lier, rett ved Eiksetra.
Garsjøkoia i Lier, rett ved Eiksetra. Foto: Johan Fegri

Kan jeg dra?
Føler du seg syk, skal du ikke legge ut på tur. Hold deg da hjemme og ta turen senere! På Folkehelseinstituttets sider, kan du finne en oversikt over symptomer hvis du mistenker du er syk samt annen nyttig informasjon ift korona.
Skulle man mot formodning kjenne at man blir syk underveis på tur, er det viktig å iverksette tiltak for å isolere den syke personen frem til hjemreise.

Vi oppfordrer ellers til de normale råd og tiltak for å stoppe smittespredning som
- god håndhygiene
- host/nys i papirhåndkle eller armhulen
- unngå å røre deg ved ansiktet og øynene

VELKOMMEN TILBAKE TIL HYTTENE VÅRE!

Koboltkoia i Modum,
Koboltkoia i Modum, Foto: Thomas Sagvik