Har du et turtips du vil dele?

Foto: André Marton Pedersen

Har du et fint turtips som ikke finnes hos oss på nettsiden vår, i SjekkUT eller på ut.no? Her kan du lese om hvordan du kan dele det med oss.


Har du forslag til en tur, som ikke er å finne i våre lister? Da vil vi gjerne høre fra deg og gjøre turen tilgjengelig for andre!

For at turtipsene skal bli like og gjennkjennbare i våre kanaler, trenger vi følgende informasjon fra deg om turen du ønsker å dele:

Tur-/stedsbeskrivelse:
En liten tekst om turen eller stedet.; hvordan kommer man seg dit? Er det en merket sti? Kan man ta bussen dit? Er det en parkeringsplass der? Skriv gjerne om det er noe spesielt å se underveis på turen eller om det er plasser med fin utsikt underveis.

Turpost: dette er et punkt (topp, vann, gapahuk etc.) som du ønsker skal bli mulig å registrere et besøk ved. For å få dette punktet på rett plass i appen må enten GPS-kooridnatene til punktet, eller et skjermbilde av kartet på mobilen som viser hvor puinktet er, sendes til oss.

Bilder: et par bilder som viser til selve stedet eller turen man gjerne vil vise frem. Bildene må være i ok kvalitet og helst ikke vise enkeltpersoner tett på, men gjerne noen som ser på en utsikt eller bilde av noe konkret fra stedet som kan være med å «selge» turen.

GPX: Hvis turen følger en merket løype eller en tråkket sti, vil det enkleste være å sende oss GPX-filen av turen dit. Da sikrer vi at andre som ønsker å gå turen får et så presist bilde av hvor turen går som mulig. Husk å redigere GPX-fila før den sendes til oss. GPX-fil får man på digitale klokker nå eller GPS.  

Dette kan du sende i en mail til oss, så vil vi legge ut tipset.
​​​​​​​Send informasjonen til ashild@dntdrammen.no

Foto: Sindre Thoresen Lønnes

Skrevet av Åshild Woie 16. april 2020