Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Slik kan du støtte oss

DNT Drammen og Omegn er som mangre andre frivillige organisasjoner rammet av koronakrisen.
Har du lyst å støtte oss?

DNT Drammen og Omegn ble som mange andre organisjaoner hardt rammet av koronakrisen.
Vintersesongen ble avlyst, sesongen på de betjente hyttene ble avkortet og våre ansatte i administrasjonen var en periode permittert.

Vi har mottatt mange støtteerklæringer gjennom året og personer som ønsker å støtter oss har henvendt seg til oss.
Vi er veldig glade og takknemlige for alt engasjement og støtte!

Hvis du ønsker å støtte oss, oppfordrer vi deg først til å melde deg inn eller fornye ditt medlemskap på dnt.no/medlem

Ønsker du å støtte oss med en økonomisk sum, kan du hjelpe oss på følgende måte:

• vippse til oss på 599101
  • betal inn til vår bankkonto: 1503.92.08811

Alt engasjement viser at mange er glade i DNT, og sammen skal vi komme igjennom dette.
Vi kommer sterkere tilbake og alt skal bli bra!

Fra dugnad på Solheimstulen sommer 2018
Fra dugnad på Solheimstulen sommer 2018 Foto: Marius Dalseg