All aktivitet avlyses og hytter stenges

Foto: Ann-Jelena Fjeld, DNTs fotokonkurranse

Vi avlyser alle organiserte turer og aktiviteter, samt stenger hytter frem til og med 01.mai.

TURER OG AKTIVITETER

DNT Drammen og Omegn ønsker å bidra i dugnaden for folkehelsen og følge myndighetenes råd, og avlyser dermed alle våre organiserte aktiviteter frem t.o.m. 01.mai. Vurdering for tiltak etter denne dato vil bli tatt nærmere.
Dette innebærer alle turer, kurs, dugnader dagsturer og organiserte aktiviteter, lokalt og på fjellet i regi av foreningen sine grupper og lokale turlag.

Alle som har meldt seg på turer og kurs i det aktuelle tidsrommet, har blitt eller vil bli kontaktet. Dette gjelder også turledere og frivillige.

HYTTENE VÅRE

Alle våre hytter er stengt frem t.o.m. 01. mai.

Vi ber folk følge myndighetenes råd nå og oppfordrer derre til å ikke legge ut på hytte-til-hyttetur eller fjelltur i vinter. Følg myndighetenes råd om å holde deg hjemme nå.
Våre selv- og ubetjente hytter er tilgjengelige med DNT-nøkkel, men dette hovedsaklig av sikkerhetsmessige årsaker for dem som allerede ferdes i fjellet.

Kafeene på Høgevarde og Eiksetra holder stengt i samme periode som aktiviteter avlyses, frem t.o.m. 01. mai.

Ved besøk på våre hytter ber vi at du som besøkende gjør følgende:

• Setter deg inn i gjeldende råd og retningslinjer fra FHI, inklusive områder med utbredt spredning. Hvis du har forkjølelsessymptomer, bør du utsette hytteturen for å unngå smittespredning.
    • Tar med deg såpe/Antibac. Det er Antibac på hyttene, men det kan bli tomt.
    • Følger rådene som henger på hytta om håndhygiene.
    • Unngår å håndhilse på eventuelle andre hyttegjester.
    • Vasker godt etter deg med egnete vaskemidler som du finner på hytta.

FRILUFTSLIVETS HUS OG TURBUTIKKEN

Våre lokaler i Drammen sentrum er et samlingspunkt for frivillige og som utleielokale. Grunnet dagens situasjon vil kontor, møterom og 2.etasje stenges for gjester. Våre ansatte sitter hovedsaklig på hjemmekontor.

Turbutikken vil foreløpig stenges frem t.o.m. 01. mai.

Status på våre tiltak oppdateres fortløpende av Den Norske Turistforening nasjonalt og DNT Drammen og Omegn.
    Hold deg oppdatert på Folkehelseinstituttets nettside om Koronaviruset.

For spørsmål kontakt oss på tlf. 32 25 51 40 eller mail kontoret@dntdrammen.no. De besvares som normalt.

Skrevet av Thea Hajum Utvik 12. mars 2020