Dugnadskafé

Er du frivillig i DNT, eller lurer du på å bli det?

Kom gjerne på åpen Dugnadskafé torsdag 27. februar klokka 11 - 13 hos DNT Drammen og Omegn i Friluftslivets Hus, Nedre Storgate 10/Gågata i Drammen. 

Kaffe og vaffel
Kaffe og vaffel Foto: Tore Haare Vestfossen, Tore Haare

Vi møtes i Tursenteret/Turbutikken i 1. etasje (inngang fra Gågata), hvor vi får en orientering om butikkens tilbud og muligheter av butikksjef Sveinung Tofte. Deretter rusler vi opp i 2. etasje hvor du får en kopp kaffe og noe å bite mens du blir kjent med andre frivillige. For deg som lurer på hva det innebærer å være frivillig i DNT Drammen og Omegn, er dette også en flott møteplass! Har du muligheten torsdag formiddag, er du hjertelig velkommen!  

Mer om kaféen for frivillige

Vi håper å kunne arrangere Dugnadskafé regelmessig framover. Det er de frivillige selv som arrangerer og gjennomfører kaféen, i samarbeid med administrasjonen. 

Det er alltid uformelt og god tid til å prate, utveksle erfaringer og bli kjent med andre frivillige. Ofte er det også et foredrag, informasjon om aktuelle temaer, eller lignende. Si gjerne i fra om du kan tenke deg å være medhjelper på kaféene!

Skrevet av Johan Fegri 14. februar 2020