Klart det går til Iungsdashytta

Klart det går er turer for personer med ulike fysiske funksjonsnedsettelser og deg som ønsker å gå turer i roligere tempo eller trenger tilrettelegging for å nå hytte-og turdrømmen utenfor byen.

JarVi arrangerer turer ukentlig, hver onsdag med oppmøte 10.00 ved Turbutikken til DNT Drammen og Omegn i Gågata, for de som ønsker å gå turer i rolig tempo og noen ganger er det ønskelig med turer litt unna byen. Både opp og inn i marka og til høyfjellet. Helgen 13-15.mars reiser vi til Iungsdalshytta som ligger i Skarvheimen. Avreise kl 10.00 fredag morgen.

Adkomst er tog til Ål og fellestransport til Myrland eller biler til Myrland. Herfra kan kan gå på ski ca 22 kilometer eller være med transport med wiesel helt frem til Iungsdalshytta. Mer informasjon om turen og det praktiske i linken her.

Vertskapet Jarle og Vibeke tar oss godt imot og de disker opp med nydelig mat laget på lokale tradisjoner og lokal kultur.

Området egner seg for skiturer, trugeturer, fottur i nærområdet til hytta og kos i solveggen.

Ledsager:
Har du behov for ledsager så er denne med uten kostnad.
Det er fint om du har ledsager selv, men om du har lyst til å være med og kvier deg for å bli med fordi du mangler ledsager så ta kontakt med oss.

Iungsdalshytta er en betjent DNT hytte. Det vil si at det er vertskap som driver hytta, det serveres frokost og middag. Vi smører matpakke til lunsj. Det er mulighet for 2, 4 eller 6-mannsrom.

For mer informasjon om turen, påmelding, priser, se linken her og ta gjerne konkakt med oss.


Skrevet av Thea Hajum Utvik 20. januar 2020