Ny betalingsapp på hyttene våre

Nå kan du betale for oppholdet ditt på en av våre ubetjente hytter via appen "DNT Hyttebetaling".

Nå skal det bli lettere å gjøre opp for seg etter opphold på en DNT-hytte.
Du må bare laste ned appen "DNT hyttebetaling" og registrer deg, så er du igang!

Appen er godt testet, og det er allerede flere foreninger som har hatt suksess med bruk av denne.

Det er lagt inn koordinater på hyttene, så på første siden vil det komme opp «Hytter i nærheten» når du åpner appen (og har stedtjeneste aktivert på telefonen).
Man får opp hyttene i nærheten til alle foreningene som bruker appen, ikke bare DNT Drammen og Omegns hytter.

Når du er på hytta registrerer du oppholdet ditt, samt maten du forsyner deg med.
Har du booket og betalt oppholdet på forhånd, velger du kun proviant og trenger ikke registrere oppholdet i appen.

Husk at du må alltid registrere deg i protokollen på hytta, uansett om du har bestilt på forhånd eller ikke.

Du kan lagre betaling underveis i et hytteopphold og etterhvert som man tar mere proviant. Dette gjør at det blir veldig enkelt for deg å holde oversikt på hva du har forsynt deg med.
Når du er ferdig med hytteoppholdet (eller på siste turdag, hvis du besøker flere hytter), så trykker du "Betal nå" og kommer videre til betaling med kort eller Vipps.
Du får bekreftelse på at betalingen er godkjent.

​​​​​​​Dersom det ikke er dekning i området lagrer appen besøket til gjesten, og man får et push-varsel om betaling når man kommer til dekning.

God tur!

Skrevet av Åshild Woie 20. desember 2019