Foredraget "Hemmelige hytter" til Drammen

Foto: Marius Nergård Pettersen

Onsdag 23. oktober kan du høre Marius Nergård Pettersen fortelle om de mange hemmelige hytter som finnes rundt om i Norge. DNT-medlemmer får spesialpris.

Foredraget Hemmelige hytter handler om natur, nordmenn og norske hemmeligheter. Det er basert på boka med samme navn, som til nå har solgt nesten 8000 eksemplarer. Prosjektet har fått stor oppmerksomhet i media, og er blant annet vist på Lindmo på NRK.

Hemmelige hytter ligger gjemt i naturen over hele landet. Turfolk, jegere og fiskere, uteliggere og motstandsmenn har bygd der ingen andre går. Fenomenet har vært ubeskrevet og ukjent - inntil Marius Nergård Pettersen nesten faller gjennom et skjult hyttetak i skogen, og siden forstår at slike hemmeligheter er del av vår kultur. I årevis etterpå reiser han rundt på leting etter hytter og historiene bak dem. Samtidig realiserer han en gammel drøm, guttedrømmen om å bygge en hemmelig hytte selv. Underveis finner han noen sannheter om det enkle liv og om mennesker som søker ut av hverdagen.

Foredraget holdes onsdag 23. oktober, både på dagtid kl.13:00 og kveldstid kl.19:00.
På foredraget kl.13:00 serveres gratis rykende fersk kaffe i foajeen som publikum kan ta med seg inn på foredraget.

Spesialpris for DNT-medlemmer:
Ordinær: 190,- ink. avg
Honnør: 140,- ink. avg.

For å få disse prisene, fullfører man billettkjøp på https://www.drammenscener.no/teatret/program/
Legg inn koden DNT1 for ordinær og DNT2 for honnør.
Husk at alle må velge «ordinær» for å kunne legge inn rabattkodene.

God fornøyelse!

Skrevet av Åshild Woie 15. juli 2019