Jubileumsfeiring i Gyldenløve Kajakklubb

Foto: Jens Petter Ørjansen

Lørdag feiret kajakklubben sine 10 år med fest i klubbens lokaler i Sjøboden.

Det har kanskje aldri vært feiret bursdag i Capplens Store Sjøbod tidligere, men hvem vet hva som har skjedd her i løpet av dens 323 år lange historie?  Vi er imidlertid sikre på at dersom Peder von Cappelen hadde vært til stede på Gyldenløve Kajakklubbs 10 års dag, hadde han helt sikkert bifalt arrangementet. Kan hende hadde han holdt en liten tale til 10-års jubilanten også.

Sjøboden var pyntet til fest denne lørdagskvelden. Det ble en flott feiring med god mat, drikke og en flott jubileumskaka bakt av Grete, et av medlemmene i klubben. Deltakerne koste seg og padlepraten gikk livlig ved bordene til uti de små timer.

Tusen takk til festkomiteen, Torill Flyen og Stein Brønstad, som hadde forberedt feiringen.

Vi ser frem til mange flere jubileer i årene som kommer.