Topp3turen/Topp7turen 2019

Foto: Svein Midtskogen

Enda et Topptur-arrangement er over, og i år var det 10. gang det ble arrangert. 

Om vi skal dømme arrangementet etter ansiktene til deltagerne som kom inn på Bragernes torg lørdag, så tror jeg vi kan være godt fornøyde! Det er fantastisk å få stå i mållinjen og se så mange fornøyde og en del slitne smil, etter å ha fullført Topp3turen eller Topp7turen. Det er mye mestringsfølelese der!

I år deltok rundt 950 på Topp3turen/Topp7turen i Drammen, lørdag 25. mai. 
Dagen startet kl. 06 med opphold og solskinn på Bragernes torg og ivrige deltakere som ville komme seg ut i Finnemarka og bestige 3 eller 7 flotte topper. 

Ute i løypa ble deltakerne tatt godt vare på av våre frivillige, samt personell fra Norsk Folkehjelp Sande og Omegn, Norske Redningshunder Drammen lag og Lier lag og ikke minst et godt lag fra Norsk Radio Relæ Liga. 
Det er ikke til å unngå at det kan skje uhell når man er ute og går, men det var ikke noe beredskapspersonellet vårt flott klarte å ta hånd om. 

På flere av toppene var det liv og røre, satt i stand av våre samarbeidspartnere Bergans of Norway og Suunto Norge. 

Vel tilbake på Bragernes Torg ble deltagerne møtt med musikk og masse liv frem til kl. 17. Da var det Topptur på torget, med aktiviteter for store og små som pinnebrødlaging, klatrevegg, spikking og natursti. 
Bergans of Norway var også tilstede med sin sybil, hvor folk som kom innom kunne få reparert ødelagt turtøy gratis!

Vi er veldig fornøyd med årets arrangement, og ser allerede frem til neste års Topptur. 
Den går av stabelen 06. juni! 

Skrevet av Åshild Woie 27. mai 2019