Magisk vårskitur med Klart det går

Foto: DNTD

Det ble en vellykket  vårtur i påskevær for turgruppen "Klart det går" til Mårbu turisthytte på Hardangervidda sist uke.

Det ble en magisk uke med påskevær, hundekjøring og testing av egne grenser for turdeltakerne som har behov for tilrettelegging slik at vinterfriluftslivet kan oppleves og nytes på fineste Hardangervidda.

DNT Tilrettelagt tilbyr aktiviteter for alle med å legge tilrette for turer både sommer og vinter. Fra tirsdag til fredag var årets turgjeng samlet på Mårbu Turisthytte på Hardangervidda.  Ulike fysiske utfordringer for deltakerne som både gikk på ski og fotturer samt kjørte hundespann. 

Foto: DNTD

Bergvang gård stilte med hundespann og 25 flotte hunder var med på turen. Hundespannene ble brukt både til transport for deltakere som ikke går på ski og til kos og nye opplevelser for alle som var med. Både ledsagere og turledere fikk kjøre hundespann og kose med hundene så mye de ønsket. "Helt magisk - og en flott mulighet for oss til å komme oss ut på tur" sier en av turdeltakerne.

Mårbu vartet opp med nydelig mat og strålende service, og kveldene gikk med til quiz og maling på påskeegg. 

Har du lyst til å være med på  tur med "Klart det går" så er det sommertur til Rauhelleren 6.-9.august 2019 og ny vårtur mars 2020.
Takk for turen og velkommen med på neste tur!

Foto: DNTD

Skrevet av Thea Hajum Utvik 14. april 2019