Fotogruppa er igang

Naturfotograf Tommy Solberg
Naturfotograf Tommy Solberg

Idag er "offisielt" vårt fototilbud i gang, og det startet med kurs med naturfotograf Tommy Solberg. 

Vi har vært så heldige å få et samarbeid med fotogruppen Fotoglede Eiker, og denne gruppen blir nå en del av DNT Drammen og Omegn. Gruppen har til nå vært en gjeng fotoglade, som sammen har gått på turer for å ta bilder. Gruppen er et lavterskeltilbud og har vært åpen for alle - nå også våre medlemmer!

Tirsdag 2. april hadde gruppen heldagskurs med naturfotograf Tommy Solberg på Friluftslivets Hus. Solberg kommer opprinnelig fra Vestfossen, og har drevet med foto siden han 12 år gammel ble med i fotoklubben der. Selv om Solberg har jobbet mye med fotografering av mennesker, har han nok en egen forkjærlighet for foto av dyr i deres rette element. 
Les mer om han på hjemmesiden hans
På kurset delte Solberg villig ut gode tips til hvordan benytte kameras funksjoner til å få best mulig bilder. Blender, lukker og ISO var ord som ble nevnt flere ganger. 
Vi tror deltakerne fikk nok inspirasjon til å gå rett ut på fototur! 

Liker du å fotografere, kan du mye om foto eller er helt i startgropen av din "fotokarriere", da bør du bli med fotogruppen på tur og nye kurs som vil bli satt opp etterhvert. 
Gruppen vil gå tur hver tirsdag, og programmet er foreløpig klart frem til sommeren. Se her for datoene for turene, som vil bli lagt ut fortløpende. 

Solberg ga gode tips og råd til de 18 deltakerne på kurs.
Solberg ga gode tips og råd til de 18 deltakerne på kurs.

Skrevet av Åshild Woie 2. april 2019