DNTakTiv med spennende og variert turprogram i 2019!

Foto: DNTakTiv

DNT akTiv er et tilbud i DNT Drammen og Omegn og retter seg mot de som ønsker å gå turer i god gangfart som gir litt puls. Turene er for aktive voksne og går i nærmiljøet. Denne vinteren og våren har turgruppen mange flotte turer i mange kommuner, søndagsskitur og hytte til hyttetur på Hardangervidda til sommeren.

DNT akTiv startet opp som turer for voksne som ønsket å gå tur sammen, på ettermiddagene i ukenedagene. "Etter dagens arbeid og middag er det en motivasjon å vite at det står noen å venter på deg for å gå tur, da er dørstokkmila ikke så høy", uttalte noen av de som var med da tilbudet startet opp for et par år siden. Interessen har vært høy fra dag en og flere har kommet til ettersom månedene går.

Vintersesongen arrangerer turgruppa tur hver tirsdag ettermiddag med oppmøte kl 18.00 på ulike steder.
Turer kan være alt fra Elvelangs rundt broene i Drammen sentrum til Vardåsen på Knive, Konnerudkollen og Knabben i Solbergelva.
Turene går til fots.

I vinter er det også to søndagsturer på ski, en til Hovlandsfjell  og en i området Marivann, Tverken, Skimten med start fra Landfalltjern. Se infomasjon om turene her Finnemarka 17.februar og Hovlandsfjell  24.mars.

Sommerhalvåret, etter påske, går vi  tirsdager i Drammen og torsdager i Eiker.
Dette kalles treningsturer til Topp 7 turen ogvarer frem til Topp 7 arrangementet 25.mai.
Oppmøte tirsdager kl 18.00 hos DNT Drammen og Omegn i Gågata Drammen sentrum og torsdager kl 18.00 på Bjørkedokk i Krokstadelva.
Fra 28.mai er det turer i varierte områder igjen frem til midten av juli.

Sommeren 2019 inviterer DNTakTiv deg med på 4 dagers tur på vakre Hardangervidda.
Turen går fra Halne med båten Halnekongen, fottur til Rauhelleren turisthytte- Mårbu turisthytte og Solheimstulen turisthytte.
Alle betjente hytter med full kost, gode senger og meget hyggelig vertskap.
Les mer om turen her og meld deg gjerne på.

DNTakTivs turer er for alle, turene graderes og akTiv turene graderes etter middels dvs blå støvel, for de som er kjent med DNT gradering av turer.

Hensikten med DNT akTiv tilbudet er:

-       Turer i rask gange som gir god trening.

-       Nærmiljøturer som krever lite tid og planlegging.

-       Gode friluftsopplevelser.

-       Sosialt, blir kjent med andre med samme interesser.

Lurer du på noe er du velkommen tilå ta kontakt med oss enten i Tursenteret i Gågata, på telefon 32 25 51 40 eller på Facebook siden til DNTakTiv.

Velkommen med på turer med DNTakTiv!

Klikk her for å skrive tekst.

Foto: DNTakTiv

Skrevet av Thea Hajum Utvik 8. januar 2019