Dugnadskafe 18. desember

Aase merker sommersti på Hardangervidda 2018
Aase merker sommersti på Hardangervidda 2018 Foto: Marius Dalseg Sætre

Du er velkommen enten du allerede bidrar som frivillig, eller bare er litt nysgjerrig på hvilke dugnadsmuligheter som finnes..

Vi ønsker å invitere deg til:

Åpen kafé -  en uhøytidelig møteplass for frivillige i DNT Drammen

Dato:               Tirsdag 18.desember

Tidspunkt:       Kl. 11.30 til ca. 12.30

Sted:               DNTs administrasjon i storgata 10, Drammen

Dagens Tema: God jul.
Vi inviterer til julegløgg og julekaker. Dette er en fin anledning til å ønske hverandre god jul.

Alle frivillige inviteres til dugnadskafe med jevne mellomrom.

Dette er en hyggelig møteplass enten du bidrar som frivillig eller bare er litt nysgjerrig på hvilke dugnadsmuligheter som finnes.

Vi inviterer deg herved til en sosial og hyggelig formiddagstreff i møtelokalene til DNT Drammen. I dag serverer vi gløgg og småkaker og møtes til en hyggelig førjulsprat. Dette er en helt uformell møteplass hvor alle som kan oppfordres til å bidra på ulike måter for å kunne opprettholde og utvikle tilbudet.

Hvem er invitert?
Alle som er eller ønsker å være involvert på en eller annen måte i foreningens arbeid, eller som er nysgjerrig på hva dugnad i DNT er for noe.

Bakgrunn
Vi ønsker å tilby en fast møteplass for våre frivillige en gang i måneden. Her vil du treffe andre med felles interesse, for en hyggelig prat.

Representanter fra administrasjonen vil være tilstede for å informere om nytt og nyttig. Du vil også få bedre innblikk i hele foreningens arbeid, og muligheten til å tidlig kunne melde deg på nye og spennende prosjekter.

Nissen på besøk under åpningen av Hamborgstrømpaviljongen
Nissen på besøk under åpningen av Hamborgstrømpaviljongen Foto: Anne Wollertsen

Skrevet av Johan Fegri 4. desember 2018