Gå trekanten på Østvidda

Foto: Marius Dalseg Sætre

Planlegg vinteren allerde nå! Solheimstulen, Rauhelleren og Mårbu er den perfekte turruten på Hardangervidda, og forhåndsbestiller du oppholdet ditt før nyttår 2018 får du én gratis overnatting.

I sommer tok DNT Drammen og Omegn over Solheimstulen i Uvdal. Solheimstulen Turisthytte har bilvei helt inn til hytta, og er den perfekte inngangsporten til Hardangervidda. Her vil det også bli satt opp kollektivtilbud i sesong.

Ønsker du deg en klassisk hytte-til-hytte tur har vi det perfekte tilbudet til deg. Fra bilparkeringen på Solheimstulen, til Rauhelleren og Mårbu, og tilbake igjen! Både Rauhelleren og Mårbu har overnattingstilbud både i og utenfor sesong, med fullpensjon i sesong i hovedhytta, eller matlager på selvbetjeningshytta.

Forhåndsbestiller du ditt opphold mottar du en t-skjorte ved adkomst, og bestiller du før nyttår 2018 får du én gratis overnatting. Ønsker du å gi bort denne turen i gave, ordner vi med gavekort som kan benyttes på de betjente hyttene i sesong. Dette er den perfekte julegave for turentusiaster.

Kontakt oss på kontoret@dntdrammen.no for kjøp av gavekort for denne flotta ruta på Østvidda!


Skrevet av Johan Fegri 3. desember 2018