Julaften på Eiksetra

Foto: Åshild Woie

Julaften åpner Anne og Sven opp Eiksetra turisthytte, for en hyggelig feiring for de som kanskje ikke gleder seg så mye til jul.   

Det er mange som gruer seg til jul og alt fokuset rundt kos og hygge med venner og storfamilien. Det er ikke alle som har en stor familie, og mange er også helt alene. Disse ønsker Anne og Sven å nå. De ønsker å gi et tilbud til de som trenger det mest. 
Dette har de tenkt lenge på å arrangere, og i år falt deg seg slik at de fikk det til. Så julaften åpner de dørene på Eiksetra for 40 gjester. 

Det vil bli satt opp buss til og fra, og vel fremme på setra venter nydelig, hjemmelaget julemat. Ribbe, pinnekjøtt, medisterkaker, pølser, surkål og alt som hører denne smakfulle julemiddagen til. Juletreet er pyntet og kanskje ligger det julegaver under treet. Feiring blir helekte. 

Anne og Sven ønsker at gjestene skal få oppleve dette gratis, og har fått fantastisk oppslutning rundt det. De er utrolig takknemlig for all økonomisk støtte. Og blir det penger igjen når kvelden er over, vil de enten gi overskuddet til en godt formål eller spare pengene til et nytt, tilsvarende arrangement i 2019. 

Så nå gå vertskapet og drømmer om full stue på julaften, og gleder seg stort til en annerledes feiring. 

Har du lyst å være med eller du kjenner noen du tror kan tenke seg å feire julaften på Eiksetra, meld interesse nå til Anne og Sven på mail, telefon 32 85 52 12 eller via Facebook.

Velkommen til en koselig julaften på flotte Eiksetra! 


Foto: Per Roger Lauritzen


Foto: Tobias Bakke

Skrevet av Åshild Woie 3. desember 2018