Bli med oss i 2019 - bli medlem!

Liker du å ferdes i skog og mark, langs hav og oppå fjell? Følger du de blå- og rødmerkede stiene på kryss og tvers i Norges land? Da er du kanskje medlem av DNT? Hvis ikke, håper vi du blir med oss i 2019!

Foto: Sindre Nikolai Aker

Som medlem i DNT er du med på å opprettholde de flere tusen kilometer med stier, som frivillige i foreningen merker og vedlikeholder. Merkingen hjelper folk på tur til å komme trygt frem til målet, som kanskje er en DNT-hytte.
Og som medlem i DNT blir du medeier til de over 550 hyttene, som DNT har fordelt over hele Norge. Fra små nødbuer til flotte hytter. Disse får du tilgang til gjennom DNT-nøkkelen.

Foto: Sindre Thoresen Lønnes
Sommeråpning på Rauhelleren på Hardangervidda.
Sommeråpning på Rauhelleren på Hardangervidda. Foto: Marius Dalseg Sætre

Og det er mange andre fine fordeler også ved å være medlem i DNT; du får rabatter på bekledning og utstyr til turen i våre tursentre, du får rabatt på overnatting og mat på våre hytter, du får rabatt på transport og forsikring, du får rabatt på festivaler og mye mer.

Ser her for alle de gode medlemsfordelene du har gjennom et medlemskap i DNT.

For fler og fler er tur en viktig del av hverdag og fritid, og det er en viktig kilde til restitusjon. I 2018 valgte 315 000 små og store å bli medlemmer i DNT. Vi håper like mange og ja - enda flere, blir med oss i det kommende, flotte turåret 2019!

Skrevet av Åshild Woie 5. november 2018