Ny samarbeidsavtale om UT.no

Nye UT.no skal gi deg enda flere turforslag. Her fra Langsua i høstprakt.
Nye UT.no skal gi deg enda flere turforslag. Her fra Langsua i høstprakt. Foto: Bente Lindtveit

En ny samarbeidsavtale skal sikre at UT.no blir en enda bedre turplanlegger.

24. september signerte Friluftsrådenes Landsforbund, Statskog SF og DNT en intensjonsavtale om samarbeid for en felles nasjonal turplanlegger. Avtalen har felles drift og utvikling av UT.no som  mål.  

- Med flere store, gode samarbeidspartnere vil informasjonen som ligger på UT.no bli enda bedre. Sammen kan vi oppfylle målet vårt om å bli Norges nasjonale turplanlegger, sier generalsekretær i DNT, Nils Øveraas. 

 UT.no går igjennom en betydelig videreutvikling i disse dager, og den nye nettsiden vil være et robust og godt utgangspunkt for iverksetting av intensjonene i avtalen. 

- Partenes felles ambisjon er at UT.no skal være hele Norges turplanlegger og bidra til å fremme turglede, folkehelse og sikkerhet. Tjenesten skal fortsatt være gratis, både for brukeren og de som bidrar med innhold, sier Øveraas. 

Morten Dåsnes i Friluftsrådenes Landsforbund, Nils Øveraas i DNT og Nils Aal i Statsskog signerte i dag en samarbeidsavtale om UT.no.
Morten Dåsnes i Friluftsrådenes Landsforbund, Nils Øveraas i DNT og Nils Aal i Statsskog signerte i dag en samarbeidsavtale om UT.no. Foto: Marius Dalseg

Skrevet av Johan Fegri 5. oktober 2018