DNT Drammen og Omegn vant serviceprisen 2018

Foto: Næringsforeningen i Drammen

Vi feirer seier av Serviceprisen 2018! Vi kan takke alle frivillige som stiller opp for at tilbudet er så variert og bredt.

På Næringslivets dag i Drammensregionen deler Næringforeningen i Drammensregionen, Universitetet i Sør-Øst Norge og representanter fra næringslivet ut to Servicepriser. En publikumspris og en fagjurypris.  Kriteriene som blir vektet er tydelighet, empati, pålitelighet, respons og tillit. I år vant DNT Drammen og Omegn årets fagjury pris.

Daglig Leder i DNT Drammen og Omegn Simon Torgersen sier at dette var utrolig gøy og spesielt morsomt at en frivillig organisasjon gjør seg så godt bemerket i næringslivet. "Med tanke på at det er over 6000 bedrifter i Drammensregionen var det jo gøy at vi tok rotta på de og vant". All ære til alle våre frivillige som legger ned utallige dugnadstimer for at vi skal kunne ha hyttter tilgjengelige både bynært og i høyfjellet, merker stier og bygger varder, samt holder i aktiviteter både for barn, unge, flerkulturelle, seniorer og voksne som ønsker å få naturopplevelser for livet gjennom DNT.

I tillegg ønsker jeg å trekke frem de ansatte i administrasjonen og Turbutikken i Friluftslivets hus i Gågata som driver utstrakt service for de som ønsker informasjon og tips til friluftslivet,sier Torgersen. Dette var en påminnelse om at vi gjør noe riktig, samfunnsnyttig og synes i vårt område.

Nok en gang tusen takk!

• Serviceprisen:
    Prisen ble delt ut første gang i 2017.
  • Næringsforeningen i Drammensregionen, Universitetet i Sør-Øst Norge og representanter fra næringslivet står bak.
  • To priser deles ut; publikumsprisen og fagjuryprisen. Publikum nominerer til begge, men kan bare stemme fram vinneren av publikumsprisen. Fagjuryen avgjør vinneren av fagjuryprisen.
  • Kriteriene som blir vektet er tydelighet, empati, pålitelighet, respons og tillit.
  • Prisen deles ut under Næringslivets dag 27. september.
  • Prisvinnerne får et valgfritt kurs på etter- og videreutdanning med bachelornivå ved Universitet Sør-Øst Norge til en verdi av 15.000 kroner.
  • I 2017 fikk Bjørn Myhre Sport fagjuryprisen, mens Skaar sykehjem fikk publikumsprisen.

Skrevet av Thea Hajum Utvik 27. september 2018