FTU fikk overskuddet fra St.HallvardsLekene

Fredag 15. juni var vi så heldige å få ovverrekt overskuddet fra St. Hallvardslekene på kr. 40.000,-, øremerket FTU - vårt arbeid for tilrettelagt friluftsliv for personer med funksjonsnedsettelser.

FTU - Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede! er et nytt initiativ i regi av Den Norske Turistforening.
Initiativtakernes visjon er å skape et tilbud for utviklingshemmede og deres familie, venner og støtteapparat. Gjennom felles aktiviteter som er tilrettelagt for alle funksjonsnivåer ønsker turistforeningen å skape en felles arena for å ha det gøy sammen. Tilbudet skal være tilgjengelig i alle årets sesonger.

For 29ende år på rad arrangerte 3. klasse idrett fra St.Hallvard Videregående skole 2018 St. Hallvardlekene 2018. Dette er et arrangement for personer med psykiske eller psykiske og fysiske nedsettelser i alle aldre, med rundt 200 deltakere.

I Lier, nærmere bestemt på Eiksetra Turisthytte, er det samling en gang i måneden, og Anne og Sven - vertskapet på Eiksetra og for FTU-samlingene der, forteller om overivrige og kjempeglade deltakere. Det er bare glede på tunet på disse dagene.
De, sammen med DNT Drammen og Omegn, er utrolig glade og takknemlige for pengene de får fra St.Hallvardsleken for videreføring av tilbudet.

Tusen takk til 3.klasse idrett på St.Hallvard vgs!

Skrevet av Åshild Woie 18. juni 2018